ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Μόνο έτσι θα μείνει ο Άλεφ

Εξ αρχής γνώριζαν στο ΑΠΟΕΛ ότι η ρήτρα αγοράς των δικαιωμάτων του Άλεφ Ντος Σάντος ήταν απαγορευτική, ενώ με το σκηνικό που διαμορφώνεται τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Ο Βραζιλιάνος ανήκει στην Μπράγκα, με την οποία έκανε επέκταση συμβολαίου πριν δοθεί δανεικός στο ΑΠΟΕΛ και οι γαλαζοκίτρινοι για να τον αποκτήσουν θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό που αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Τέτοιο ενδεχόμενο γίνεται αντιληπτό ότι δεν μπορεί να συμβεί, οπόταν ο Άλεφ θα μείνει στους γαλαζοκίτρινους μόνο κάτω από πολύ διαφορετικά οικονομικά δεδομένα.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν πολλά, λόγω της ρευστής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά σε όλους τους τομείς. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι για να μείνει ο Άλεφ στο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να γίνει μια νέα διαπραγμάτευση με την Μπράγκα που θα αφορά μια συζήτηση είτε ανανέωσης του δανεισμού του, είτε σημαντικής διαφοροποίησης των οικονομικών όρων.

Είναι ένα θέμα που το έχουν στη σκέψη τους στο ΑΠΟΕΛ, αλλά αναμένουν την εξέλιξη των πραγμάτων για να μπουν σε πιο ουσιαστική διαδικασία. Ιδιαίτερα αν συνεχίσει με τον Ουζουνίδη στον πάγκο η ομάδα, ο Άλεφ κρίνεται απαραίτητος στο πλάνο για την επόμενη σεζόν.

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

«Για εσάς που βλέπετε τον αόρατο εχθρό στα μάτια...»

Next post

Εμπειρία, βάθος και... έδρα