ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μιλάνοφ: «Στο επανιδείν…»

Ανακοίνωση εξέδωσεη Ομάδα μας μέσω της οποίας ενημερώνει για το «διαζύγιο» με τον Ζίφκο Μιλάνοφ.

Αναλυτικά:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Zhivko Milanov.

Ως ΑΠΟΕΛ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ζίφκο για αυτή την τρίχρονη συνεργασία, η οποία ήταν γεμάτη από μεγάλες επιτυχίες.

Ο Ζίφκο Μιλάνοφ ήρθε στην ομάδα μας, τον Ιανουάριο του 2016 και είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος λίγους μήνες αργότερα. Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας μας στην ιστορική πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι και τους «16» του UEFA Europa League και μας αποχαιρετά έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο παρουσίες στους ομίλους του UEFA Europa League και μία παρουσία στους ομίλους του UEFA Champions League.

Ευχόμαστε στον Ζίφκο τα καλύτερα σε ό,τι αφορά στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αλλά κυρίως στην προσωπική και οικογενειακή του ζωή».

Διαβάστε και την γραπτή δήλωση του ποδοσφαιριστή: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ για τη συνεργασία μας. Τον Πρόεδρο, το Συμβούλιο, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου που περάσαμε πολλές και έντονες ποδοσφαιρικές στιγμές μαζί σε αυτά τα τρία χρόνια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό της εταιρείας αλλά κυρίως τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που ήταν πάντα δίπλα μας και μας συμπαραστάθηκε στα εύκολα και στα δύσκολα. Έζησα υπέροχα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ και η κατάκτηση των τριών πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών παρουσιών στο ανώτερο επίπεδο θα είναι πάντα χαραγμένες στο μυαλό μου. Πλέον σας αποχαιρετώ όλους όμως να ξέρετε ότι πάντα θα είμαι υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά από ένα άλλο πόστο. Εύχομαι η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να συνεχίσει τις μεγάλες επιτυχίες. Στο επανιδείν…»

season tickets 2019-2020
Previous post

«Θέλουμε τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα»

Next post

Μόνος του δεν μπορεί ο Ζαχίντ