ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μιχαήλ: «Ο μεγάλος μου στόχος είναι να γίνω βασικός στον ΑΠΟΕΛ»

Ο νεαρός, διεθνής τερματοφύλακας Νεόφυτος Μιχαήλ διέπρεψε την σεζόν που πρόσφατα ολοκληρώθηκε, στον ΠΑΣ Γιάννενα όπου  αγωνίστηκε ως δανεικός από την Ομάδα μας και πλέον επιστρέψει στον Θρύλο μας, όπου ανήκει.

Ο Μιχαήλ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων το μέλλον του αλλά και το συμβόλαιο του με την Ομάδα μας. Δήλωσε ότι στόχος του είναι να γίνει βασικός στον ΑΠΟΕΛ μας.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τον δανεισμό του και τα δεδομένα με τον ΑΠΟΕΛ: «Ο δανεισμός μου στον ΠΑΣ ήταν για δύο χρόνια. Η ομάδα υποβιβάστηκε και είναι περίπλοκο. Ο πρόεδρος της ομάδας μου είπε ότι θέλει να μείνω και του χρόνου. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, μάλλον αρχίζω προετοιμασία με τον ΑΠΟΕΛ».

Για το πότε λήγει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ: «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ. Έγινε κουβέντα του μάνατζερ μου με τον προπονητή, αλλά τίποτε περισσότερο. Ξέρω ότι με παρακολούθησαν και είναι ευχαριστημένοι, όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Τον πρώτο λόγο έχει ο ΑΠΟΕΛ. Θέλω να παίξω βασικός στον ΑΠΟΕΛ, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για μένα».

Previous post

Συνεχίζουμε με Τραμετσάνι!

Next post

Σε καλό δρόμο των Καζού, Νατέλ