ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μετά τον Κοτίνα, ποιος;

Στην Κύπρο βρίσκεται ο Ζόρντι Κοτίνα. Ο 33χρονος Ισπανός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και αν περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα αποτελέσει τη 3η μεταγραφική κίνηση του ΑΠΟΕΛ.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί. Τα τελευταία χρόνια είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στη Χετάφε όμως οι Μαντούκα και Πασιένσια έκριναν ότι μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Ούρκο Πάρντο. Έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και έχει μαζέψει αρκετές εμπειρίες.

Η επιτροπή προγραμματισμού συνεχίζει εντατικά τις προσπάθειες για ενίσχυση. Μετά την απόκτηση Κοτίνα η διοίκηση επικεντρώνεται στις άλλες εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με κοινοτικό κεντρικό επιθετικό και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα, ακόμη και σήμερα. Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να γίνει και η συνάντηση με το Ραφίκ Τζιμπούρ.

Ο Αλγερινός θα κάνει αντιπρόταση στη διοίκηση και θα ζητήσει ένα καλύτερο συμβόλαιο. Με βάση τα σημερινά δεδομένα, οι πιθανότητες παραμονής του Τζιμπούρ είναι μοιρασμένες,

Ο Φεράν Κορομίνας, ο οποίος είναι ο διακαής πόθος του Γκουστάβο Μαντούκα, δεν βιάζεται να απαντήσει. Η διοίκηση της ομάδας είναι διατεθειμένη να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή αφού η περίπτωση του κρίνεται εξαιρετική.

Previous post

Κλείνει ο Ζόρντι Κοτίνα

Next post

Επιλογή του Πασιένσια