ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μερκής: «Δέθηκα με τον ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του»

Μετά το «άδοξο» τέλος της σεζόν 2019 – 2020 οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ, έχουν επικεντρώσει όλη την προσοχή και την ενέργεια τους στον προγραμματισμό της νέας περιόδου η οποία, αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας, αναγκάζουν την διοίκηση να προχωρήσει με νέα, εντελώς διαφορετικά, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, δεδομένα.

Όλα δείχνουν ότι κανένας από τους έξι δανεικούς (Άλεφ, Μπέλετς, Βιντιγκάλ, Μάτιτς, Γέφτοβιτς και Πάβλοβιτς), δεν θα συνεχίσει, για οικονομικούς αλλά και αγωνιστικούς λόγους.

Στο τέλος Μαΐου ολοκληρώνονται επίσης και τα συμβόλαια των Μερκή, Αλωνεύτη, Μακρή και Βάτερμαν. Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι πιο πάνω περιπτώσεις.

Περισσότερο ενδιαφέρον προκαλεί η περίπτωση του Γιώργου Μερκή, εκ των αρχηγών της ομάδας και αδιαμφισβήτητα εκ των πολυτιμότερων παικτών, από τότε που βρίσκεται στον «Αρχάγγελο» (Ιανουάριο του 2016).

Ο διεθνής αμυντικός νιώθει δυνατός και ικανός να συνεχίσει με ψηλές αποδόσεις και επιθυμεί να ολοκληρώσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ. Σε επικοινωνία μας και απαντώντας σε ερώτηση μας για το μέλλον του, δήλωσε:

«Στον ΑΠΟΕΛ είχα μόνο επιτυχίες. Δέθηκα με τον κόσμο και τον σύλλογο. Δεν συζήτησα με κανένα άλλον αφού πρώτο μέλημα μου είναι ο ΑΠΟΕΛ. Εντός της εβδομάδας θα συναντηθώ με την διοίκηση για να ξεκαθαρίσει το μέλλον μου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία, ο Μερκής είχε άψογη συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη κάτι που λογικά αυξάνει και τις πιθανότητες για ένα νέο συμβόλαιο.

Previous post

Σαν σήμερα έφυγε ο Πατέρας του ΑΠΟΕΛ

Next post

Τέλος από την Διοίκηση ο Βάσσος