ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Μέχρι την Τρίτη έρχεται και ο νέος προπονητής!

Μπορεί να ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες ο Ντομένικο Τέτι σαν ο τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ, όμως η πρόσληψη του είχε σφραγιστεί εδώ και λίγες μέρες.

Μάλιστα ο 42χρονος Ιταλός προχωρά τη διαδικασία και για τον νέο προπονητή της ομάδας, έχοντας στόχο να φέρει το νέο αφεντικό μέσα στα επόμενα 24ωρα στον Αρχάγγελο για να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ήδη έχει διαρρεύσει το όνομα του Ιταλού Φάμπιο Πέτσια ο οποίος είναι ανάμεσα στους προπονητές που έχουν ξεχωρίσει και είναι βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Πληροφορίες φέρνουν τον Τέτι να έχει στο short list και πιο έμπειρη λύση συμπατριώτη του με πολυετή εμπειρία στην προπονητική, εντός και εκτός συνόρων της χώρας του.

Οι επόμενες μέρες θα φέρουν το τελικό ξεκαθάρισμα και σημαντικές αποφάσεις στο ΑΠΟΕΛ που μπαίνει πάνω σε νέο μοντέλο λειτουργίας. Ο Τέτι φαίνεται ότι έχει έτοιμο και τον νέο προπονητή και απομένει να κάνει την τελική του επιλογή ανάμεσα στις περηπτώσεις που ξεχώρισε.

Το κατά πόσο θα λειτουργήσουν τα πράγματα όπως περιμένουν στην ομάδα και κυρίως αν θα υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα θα δείξει ο χρόνος. Ο νέος προπονητής θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής, να μάθει τους νέους του ποδοσφαιριστές και να περάσει κάποια πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει.

Όπως ανέφερε και μετά το νικηφόρο πέρασμα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, οι επόμενες μέρες θα φέρουν σημαντικές ανακοινώσεις σε όλα τα επίπεδα.

 

 

sportfm

Previous post

Δημοσίευμα φέρνει τον Fabio Pecchia στην Ομάδα μας

Next post

Ηταν απλά απολαυστικός