ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Με ρυθμό από την αρχή

Το παιχνίδι με την Ντούντελανζ είναι προ των πυλών και το πιο σημαντικό για εμάς είναι πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά μιας και αυτό που είδαμε στο ΓΣΠ δίνει βάσιμες ελπίδες στην ομάδα του Λουξεμβούργου.

Η Ομάδα μας είχε μπει πολύ χαλαρά, χωρίς ρυθμό, χωρίς ένταση και έδωσε τη δυνατότητα στην Ντούντελανζ να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτό θα πρέπει να το αποφύγουμε στον επαναληπτικό. Η Ομάδα μας πρέπει να μπει σοβαρή και έτοιμη να παίξει ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να κόψουμε από νωρίς τις όποιες ελπίδες έχουν οι ποδοσφαιριστές της Ντούντελανζ.

Η κατοχή της μπάλας και φυσικά ο περιορισμών των λαθών είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν στην πρόκριση. Μάλιστα η Ντούντελανζ έδειξε σημαντικές αδυναμίες, όπως για παράδειγμα όταν πιέζαμε το αμυντικό τους δίδυμο, έκαναν το εύκολο λάθος.

Είναι σημαντικό η Ομάδα μας να έχει ρυθμό από την αρχή. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να αφήσουμε την Ντούντελανζ να κάνει παιχνίδι. Ακόμα και ανέτοιμη η Ομάδα μαζί με απουσίες πρέπει να έχουμε τις λύσεις. Το παιχνίδι στο Λουξεμβούργο είναι το πλέον σημαντικό στην Ευρώπη, μέχρι και το επόμενο.

Previous post

Στη λίστα ο Γκονζάλες

Next post

«Το θέμα είναι στα χέρια των αρμοδίων»