ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Με πιά λογική

Μια από τις μετεγγραφές που έφερε πολλά ερωτηματικά και όπως όλα δείχνουν θα μείνουν για πάντα αναπάντητα είναι αυτή του André Geraldes.

Δεν θα αμφισβητήσουμε την ποιότητα και την αξία του ποδοσφαιριστή αλλά αυτό που διερωτόμαστε είναι με πια λογική οι υπεύθυνοι έφεραν τον Πορτογάλο στον Αρχάγγελο.

Με την επιστροφή του Εμίλιο Ενσούε κλείδωσε η θέση για βασικό στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ υπήρχαν στην ομάδα οι Μιχαίλοβιτς και Αποστολάκης. Και εκεί που όλοι περιμέναμε αριστερό μπάκ μιας και ήταν θέμα χρόνου πότε θα έφευγε ο Νικόλας Ιωάννου, ξαφνικά ο ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει τον Geraldes και αυτόματα ο Μιχαίλοβιτς θα βρεθεί εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας.

Αρχικά ακούστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο, έτσι θεωρήθηκε μια λογική και σωστή προσθήκη. Με την πάροδο των παιχνιδιών όμως ο Πορτογάλος φάνηκε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί αριστερά έτσι έπαιζε μόνο δεξιά με αποτέλεσμα να μετακινηθεί ο Ενσούε αριστερά με τα γνωστά προβλήματα.

Στο χτεσινό παιχνίδι με τον Ενσούε να είναι εκτός λόγο τραυματισμού ο Geraldes πήρε φανέλα βασικού αλλά η παρουσία του περιορίστηκε στη μετριότητα.

Επαναλαμβάνουμε δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να αμφισβητήσουμε την ποιότητα του ποδοσφαιριστή αλλά ας μας εξηγήσει κάποιος με πιά λογική φέραμε στην ομάδα τον Geraldes και διώξαμε τον Μιχαίλοβιτς; …η μάλλον δεν τον διώξαμε, τον θέσαμε εκτός πλάνων και τον πληρώνουμε κανονικά…

Previous post

Ξέσπασε

Next post

Κρατάμε τους 3 βαθμούς και προχωράμε