ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Με ηρεμία και πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Η πρόκριση στους «32» του Europa League, αποτελεί σπουδαίο επίτευγμα για το ΑΠΟΕΛ και το ότι η πορεία στους ομίλους έκλεισε με νίκη επί της Σεβίλλης δίνει άλλη αίγλη στην επιτυχία.

Οι γαλαζοκίτρινοι άρεσαν με τη νέα τακτική προσέγγιση που είχαν, νίκησαν και σκόρπισαν ενθουσιασμό και ελπίδα ότι έρχονται καλύτερες μέρες στον κόσμο που η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο διάστημα έβλεπε την ομάδα να μην έχει την πρόοδο που όλοι περίμεναν.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εμπιστεύτηκε τον Λούκα Χατζηλούκα και ο Κύπριος προπονητής έδειξε με την πρώτη κιόλας παρουσία του στον πάγκο πως έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει μια πετυχημένη επιλογή και ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα.

Κατάφερε μέσα σε λίγες μέρες, με ορθολογιστική αγωνιστική προσέγγιση να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ και η ομάδα απέδειξε κάποια πράγματα που είχε ανάγκη.

Απέναντι σε ένα ποιοτικό και ισχυρό αντίπαλο οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν πως είναι και θέμα προσέγγισης από τον προπονητή για να βγάλουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να κοιτάξουν στα μάτια μια από τις κορυφαίες ομάδες στη διοργάνωση.

Φάνηκε ότι το πλάνο με τετράδα στην άμυνα μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα στο ΑΠΟΕΛ, ενώ σημαντική είναι και η διάθεση των παικτών που τα έδωσαν όλα στο γήπεδο και το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειες τους.

Η επόμενη μέρα του θριάμβου, βρίσκει τους γαλαζοκίτρινους σε ηρεμία, με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αλλά και συνειδητοποιημένους ότι θα πρέπει να υπάρχει και συνέχεια στην καλή παρουσία για να υλοποιηθούν οι στόχοι της φετινής χρονιάς.

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Τ. Αντωνίου: «Πρωταθλητές ξανά»

Next post

Με Λούκα στα ματς με Εθνικό και ΑΕΛ