ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Με 3 εκατομμύρια εν διούμε ούτε τον μεταφραστή του!

Ο παικταράς μας Μούσα Αλ Τάμαρι πήγε κανονικά στο οίκημα μας με τους συμπάικτες του αλλά δεν βγήκε στον εξώστη, καθώς ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο σπίτι του λόγω αδιαθεσίας.

Έχει αρχίσει το Ραμαζάνι η γιορτή των Μουσουλμάνων με βάση την οποία απαγορεύεται κάποιος να φάει ή να πιεί κάτι πριν δύσει ο ήλιος και εξαιτίας αυτού ο Τάμαρι δεν είχε δυνάμεις για να συνεχίσει τους πανηγυρισμούς.

Πάντως τα όσα θα ακουγόντουσαν για τον Τάμαρι από τον οργανωτή στον Εξώστη, είναι όντως ευρηματικά και θα προκαλούσαν… σεισμό!

Διαβάστε τι θα έλεγε στην προσφώνηση του Τάμαρι ο συντονιστής της βραδιάς.

«Η ώρα που περίμεναν οι πυρομανείς φίλοι του ΑΠΟΕΛ έχει φτάσει. Του έχει κάνει μήνυση ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης στους αθλητές Βασιλείου, Ρομπέρζ, Γιούστε Πέδρο και Σατσέτι. Με μία του κίνηση τους έχει σπάσει σπόνδυλο, μέση, αυχένα και λεκάνη, με άλλες τόσες κινήσεις, έχει προκαλέσει ρήξη ….. στον προπονητή και …. πρόεδρο του Απόλλωνα. Είναι εδώ για να εξαπλώσει τη θρησκεία του ΑΠΟΕΛισμού σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Είναι ο νικητής του ιερού πολέμου. Για λλόου του κόφκουμεν τον σιοίρο. Για λλόου του πίνουμεν που τον Σεπτέμβρη στην υγεία του και τραγουδούμε. Κάτι ακούσαμε για 3 εκατομμύρια. 3 εκατομμύρια εν διούμε ούτε τον μεταφραστή του. Είναι ο εκλεκτός, είναι ο αληθινός προφήτης, είναι αυτός που θα μας φέρει τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο, είναι αυτός που τους πέταξε τα μάτια και το έντερο έξω, είναι το φαινόμενο, είναι καλύτερος από τον Ρονάλντο, τον Ζιτάν, τον Ανρί, τον Χάρι, τον Ντέλε Άλι. Είναι ο Μούσα Αλ Τάμαρι».

Previous post

Θρυλική ιστορία γραμμένη στον Εξώστη!

Next post

«Έλα έξω ρε, να τα κρούσεις»!