ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μας πήρε για… Αμερικανάκια

Είναι γνωστή η παροιμία «Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του»! Ταιριάζει γάντι στον πρόεδρο των χόχων Σταύρου Παπασταύρου που μίλησε στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στο CablenetSports1.

Ο μεσίτης υποθηκών στη Νέα Υόρκη (από το βιογραφικό του), μας πήρε για… Αμερικανάκια που χωνεύουν εύκολα τις αρλούμπες του… μέγιστου Τραμπ.

Χωρίς ντροπή δήλωσε ότι απαίτησαν από την ΚΟΠ να τους δώσει τον τίτλο του πρωταθλητή γιατί αυτό έκαναν ή θα κάνουν και κάποιες άλλες χώρες στην Ευρώπη! Είναι ψιλά γράμματα για τον «ιδιωτικό δανειολήπτη» ότι από τις δέκα αγωνιστικές της τελικής φάσης έγινε μόνο μία!

Ψιλά γράμματα και το ότι στα πρωταθλήματα  για τα οποία έκανε λόγο, η βαθμολογική διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο, ήταν διψήφιος αριθμός, ενώ η δική του διαφορά από την δεύτερη ομάδα είναι μόλις ένα… αυτογκόλ!

Ο σπουδαίος  μεσίτης υποθηκών, είπε ότι θα κάνουν οπωσδήποτε και φιέστα τίτλου (!) γιατί τους αξίζει το πρωτάθλημα και θα το πανηγυρίσουν με τον λαό τους!

Θέλουμε να ξέρουμε πως νιώθει η ηγεσία της Ομάδας μας με όλα αυτά τα… παλαβά. Αντί να πρωτοστατήσουμε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και να προσπαθήσουμε να βάλουμε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, «βγάλαμε» τους χόχους στο Champions League… Και να ήταν μόνο αυτό…

Δεν θέλουμε να σας στενοχωρήσουμε αλλά σας πληροφορούμε ότι υπάρχει και ένα σενάριο (ευτυχώς όχι με πολλές πιθανότητες), να περάσουν οι πρωταθλήτριες απευθείας play offs (θέσεις 12-24 της κατάταξης της UEFA). Αυτό σημαίνει ότι οι «χόχοι» θα παίξουν απευθείας play offs και θα εξασφαλίσουν θέση σε ομίλους!

Previous post

Τέλος από την Διοίκηση ο Βάσσος

Next post

Διαψεύδει ο Ντε Βινσέντι