ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Λύσεις και στο οικονομικό

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Πάολο Τραμετσάνι είναι εξέλιξη που μπορεί να χαρακτηριστεί αιφνιδιαστική, όσον αφορά το τάιμινγκ που έγινε.

Πολλοί πιστεύουν ότι έχει σημασία όσον αφορά το χρονικό σημείο που έγινε, αφού είναι μια μόλις μέρα μετά την ανακοίνωση για τον Νσούε στον οποίο έγινε μονομερής τερματισμός συμβολαίου. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν έγινε απλά και μόνο για να σταλεί μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, αλλά ο κύριος λόγος είναι γιατί πιστεύουν ότι με τον  Ιταλό στον πάγκο η ομάδα μπορεί να έχει συνέπεια και συνέχεια στις επιτυχίες.

Στο μεταξύ ένα θέμα που απασχολεί το ΑΠΟΕΛ είναι το οικονομικό. Είναι πραγματικότητα ότι φέτος δεν υπάρχει η ίδια άνεση στη ρευστότητα της εταιρείας όπως τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο με διάφορες ενέργειες που έγιναν από τη διοίκηση, φαίνεται ότι θα βρουν τις λύσεις έστω και αν κάποια πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν.

Είναι σημαντικό μέσα από μια χρονιά που δεν είχε τα έσοδα της Ευρώπης, να μπορέσει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να διασφαλίσει την σωστή οικονομική λειτουργία και να μην μείνουν εκκρεμότητες σε ποδοσφαιριστές και άλλα στελέχη της ομάδας τον ερχόμενο Μάιο.

Previous post

Επέκταση της συνεργασίας μας με τον Τραμετσάνι

Next post

Στραβοπάτημα και σκαμπανεβάσματα!