Ποδοσφαιρο

Λύσεις για άμυνα και επίθεση

Η εικόνα του ΑΠΟΕΛ μπορεί να ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια σε Λιθουανία και Εσθονία, όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι και κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά η εστία του παραβιάστηκε δύο φορές.

Συνολικά, το ΑΠΟΕΛ έχει δεχθεί εφτά γκολ στις τρεις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Για να φτάσει μακριά στην Ευρώπη, θα πρέπει να λύσει τα θέματα που έχουν να κάνουν με την άμυνα. Ακόμα και ο Μπόι Βάτερμαν θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοση του, καθώς δεν είναι στα καλύτερα του.

Βέβαια με την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα κόντρα στους Ισραηλινούς, αυτό που κυριαρχεί στις συζητήσεις των φίλων του ΑΠΟΕΛ, δεν είναι οι αμυντικές αδυναμίες αλλά κυρίως είναι η… λειψανδρία για την κορυφή της επίθεσης ενόψει του αγώνα στο ΓΣΠ. Ο Ρέζα είναι εκτός λίστας και ο Ντελατόρε είναι τιμωρημένος.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ καλείται να βρει τη λύση, η οποία θα είναι εκτάκτου ανάγκης, αφού δεν υπάρχει διαθέσιμος ποδοσφαιριστής που η θέση του να είναι στην κορυφή. Στην προηγούμενη του θητεία στο ΑΠΟΕΛ, ο Ντε Βινσέντι είχε χρησιμοποιηθεί για πολύ λίγα παιχνίδια ως επιθετικός και ο Αργεντινός φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να καλύψει το κενό. Μια άλλη επιλογή είναι ο Ρόλαντ Σάλαϊ.

Previous post

Έχει πολλά να δώσει ο Αλ Τάαμαρι

Next post

Τι αλλάζει στον 2ον αγώνα με τους Ισραηλινούς