ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Λίγες και καλές μεταγραφές

Ο Μακάρθι κρατάει «μικρό καλάθι» για την Χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ιρλανδός συναντήθηκε με τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη με θέμα τον προγραμματισμό ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και είπε πως θέλει να αναλάβει εξ ολοκλήρου το μεταγραφικό.

Ο Ιρλανδός προπονητής πιστεύει πως πολύ δύσκολα βρίσκεις στην Χειμερινή μεταγραφική περίοδο παίκτες που μπορούν να μπουν γρήγορα στην ομάδα, να προσαρμοστούν γρήγορα και να βοηθήσουν ουσιαστικά.

Διευκρίνισε στον κ. Πετρίδη ότι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Πιθανότατα λοιπόν, μετά από χρόνια ο Θρύλος να μην πραγματοποιήσει τέσσερις μετεγγραφές.

Η τριάδα των… ξεχασμένων

Στο μεταξύ ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει την αξιολόγηση των τριών που δεν είχαν εγγραφεί στην ΚΟΠ, των Λαφράνς, Μιχαϊλοβιτς και Σάβιτς. Είναι πολλές οι πιθανότητες επανεγγραφής κάποιου ή κάποιων από την τριάδα των παικτών που επανεντάχθηκαν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Στελέχωση του τμήματος σκάουτινγκ

Ο κ. Μακάρθι αξιολογεί και τα νέα δεδομένα στο τμήμα σκάουτινγκ με την αποχώρηση του Λούκα Χατζηλούκα και πολύ σύντομα αναμένεται να  προχωρήσει στην στελέχωση του τμήματος επιλέγοντας τους νέους συνεργάτες του.

Υπάρχει μια κενή θέση

Άλλο ένα σημαντικό δεδομένα είναι ότι λόγω της αποχώρησης του Μούσα Αλ Τάμαρι, υπάρχει στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ μια κενή θέση. Αν λοιπόν οι γαλαζοκίτρινοι κάνουν μια προσθήκη, δεν θα αποχωρήσει κάποιος παίκτης.

Αν όμως κάνουν περισσότερες από μία, κάτι που είναι και πιο λογικό, για κάθε νέα εγγραφή θα πρέπει να αποδεσμεύεται και ένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που εγγράφηκαν τον Σεπτέμβριο.

Γιώργος Παττίχης

Previous post

Χωρίς έξι στο «Αμμόχωστος»

Next post

Ο Μερκής την… δόξα