ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Λαφράνς ο… δεύτερος!

Από την πρώτη στιγμή ο Ντομένικο Τέτι έβαλε σαν προτεραιότητα να διατηρηθεί στο ΑΠΟΕΛ ο βασικός κορμός, για να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη και με ομοιογένεια από τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Η παραμονή των Βάτερμαν, Μερκή και Αλωνεύτη έγινε σε χρόνο ρεκόρ και οι εκκρεμότητες που υπάρχουν με το ρόστερ που έκλεισε το ΑΠΟΕΛ την περσινή χρονιά περιορίζονται στους δύο Βραζιλιάνους Καζού και Νατέλ και τον Νούνο Μοράις. Οι γαλαζοκίτρινοι «καίγονται» κυρίως για τους δύο Βραζιλιάνους και περιμένουν τα νέα από την προσπάθεια του Αλεσάντρο Σίλβα που είναι στη Βραζιλία για την τελική διευθέτηση με τις ομάδες τους Σάντος και Σάο Πάολο.

Ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών θέλει να τελειώσει με τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ και πέρσι μέχρι τις αρχές της ερχόμενης βδομάδας για να έχει ξεκάθαρο σκηνικό ενώπιον του για το κατά πόσο θα χρειαστεί να κάνει επιπλέον κινήσεις ενίσχυσης. Οι ενδείξεις είναι πολύ θετικές για Καζού κα Νατέλ, όμως μόνο με υπογραφές θα είναι δεδομένα τα πράγματα, ενώ το θέμα Μοράις θα πρέπει να ξεκαθαρίσει είτε θετικά, είτε αρνητικά μέσα στις επόμενες μέρες.

Στο μεταξύ έκλεισε και τυπικά το θέμα απόκτησης Λαφράνς με τον ποδοσφαιριστή να βάζει υπογραφή στο συμβόλαιο συνεργασίας. Θα αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα μετά τον Χρίστο Σιέλη και με τον τρόπο αυτό οι πρωταθλητές κάλυψαν το κενό που προέκυψε με την αποχώρηση του Καρλάο. Οι προσπάθειες περαιτέρω ενίσχυσης εντείνονται με στόχο μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας να ολοκληρωθούν και κάποιες άλλες μεταγραφές.

 

sport-fm

Previous post

Αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε ο Κωστή

Next post

Αισιοδοξία για τους Καζού, Νατέλ