ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κορυφαίος ο παικταράς Ανουάρ

Από τους πολλούς νεοφερμένους στην Ομάδα μας, ξεχώρισε με το «καλημέρα» ο Ανουάρ. Ο 25χρονος (15/1/1995) μέσος από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι, έδειξε τις πολλές αρετές του και κατάφερε να ενώσει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση.

Εξαιρετικός και στα ανασταλτικά καθήκοντα του ενώ πολύ μεγάλη είναι η συμβολή του στην σημαντική βελτίωση της οργάνωσης παιχνιδιού μας.

Είναι ξεκάθαρα ο παίκτης που έλειπε από την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό. Βλέπει γήπεδο και με τη διορατικότητα που έχει στο παιχνίδι του συνεισφέρει πολύ και στο δημιουργικό κομμάτι.

Είναι ένας μοντέρνος χαφ που τα έχει όλα, καθώς μπορεί να μαρκάρει γρήγορα και αποτελεσματικά αλλά δεν περιορίζεται στα ανασταλτικά καθήκοντα, έχοντας σημαντική συμβολή και στην ανάπτυξη της ομάδας.

Μπορεί να παίξει σαν εξάρι και σαν οκτάρι, και με μπαλιές ακριβείας να ξεκινήσει την επίθεση μας σαν οργανωτής.

Η μεγάλη ποιότητα του τον αναδεικνύει σε ηγετική μορφή στον Θρύλο μας. Με το ουσιαστικό παιχνίδι του και την σπουδαία δουλειά που κάνει, βοήθησε και «απελευθέρωσε» τους άλλους μέσους της Ομάδας, με τον Ντε Βινσέντι να έχει πλέον ένα διαφορετικό ρόλο στο γήπεδο και τον Ζαχίντ να είναι πολύ πιο απελευθερωμένος.

Από ότι μαθαίνουμε ο Ανουάρ είναι και στον «Αρχάγγελο» απόλυτα αφοσιωμένος στην δουλειά που γίνεται καθημερινά με στόχο την πρόκριση μας στους ομίλους και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Previous post

Ακόμα ένας τελικός

Next post

Λύση...