ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠυρ ομαδον

Κοντράρονται αυτοί…κερδίζουμε εμείς!

Η προηγούμενη αγωνιστική μας άφησε μια πολύ γλυκιά γεύση. Είδαμε την Ομάδα μας πολύ βελτιωμένη και αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία για την συνέχεια. Επίσης, είδαμε τους χόχους και τους μπλε χόχους να ξεκινούν έναν αστείο πόλεμο που δε θα ξεκινούσε αν εμείς πέρσι ήμασταν λίγο πιο σοβαροί σε 3-4 ματς και μας έβρισκε εμάς πρώτους η διακοπή.

Ενώ αυτοί αναλώνονται σε καταγγελίες, δίκες και γελοίες ανακοινώσεις εμείς πρέπει να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας που είναι η είσοδος στους ομίλους και η κατάκτηση του ντάπλ. Το ότι αυτοί οι δύο «σφάζονται» μεταξύ τους για εμάς είναι ότι καλύτερο καθώς όλο αυτό το τεταμένο κλίμα θα έχει σίγουρα επίδραση και στην αγωνιστική τους παρουσία.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και εμείς που αγαπάμε και στηρίζουμε την Ομάδα μας, κλείνουμε τα αυτιά μας και βλέπουμε τα του οίκου μας. Οπότε η προσοχή όλων πρέπει να είναι στον τελικό της Πέμπτης απέναντι στη Καϊσάρ αλλά και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος όπου είναι αναγκαίο να ξεκινήσει ένα νικηφόρο σερί το οποίο θα μας οδηγήσει στο 8ο συνεχόμενο.

 

-Πορτοκαλί Τιμωρός-

Previous post

Ζητείται «χημεία»

Next post

Θέλει ακόμα δουλειά