Ποδοσφαιρο

«Κοντά αλλά και μακριά…»

Την ανάγκη όπως η ομάδα παραμείνει συγκεντρωμένη στο στόχο της αφού τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί επεσήμανε σε δηλώσεις του στην Cytavision ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ομάδας μας Χαράλαμπος Προύντζος:

«Προς το παρών δεν κρατάμε τίποτα. Είμαστε κοντά αλλά και μακριά από τον τίτλο.

Κυριάρχησε το άγχος στην προσπάθεια και των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα και αν έπαιρνε το πρωτάθλημα κανείς δεν θα έλεγε πως δεν το άξιζε, κανείς δεν θα πρέπει να είχε παράπονο.

Εξαιρετική είναι και η δική μας ομάδα, είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας, έχουμε την άλλη εβδομάδα και τον τελικό κυπέλλου και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και τους δύο τίτλους.

Σε ένα εξαιρετικό όπως εξελίσσεται πρωτάθλημα θα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία η κατάκτηση του από την ομάδα μας και αυτό πρέπει να κάνουμε στο τελευταίο παιγνίδι αν και στην αρχή οι περισσότεροι ανέμεναν μια εύκολη κατάκτηση του τίτλου από το ΑΠΟΕΛ.

Πήραμε ρίσκο με την απομάκρυνση του προπονητή αλλά με αυτά που είχαμε δει στα τελευταία παιγνίδια έπρεπε να κάνουμε κάτι, να αλλάξουμε προς το καλύτερο την κατάσταση κυρίως στο θέμα ψυχολογίας και νομίζω ότι η αλλαγή επηρέασε θετικά.

Συγκλονιστικοί σήμερα οι οπαδοί μας και θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε».

Previous post

Αγκαλιά με τον τίτλο (Video)

Next post

Περί διαιτησίας… (άποψη)