Πυρ ομαδον

Κωλοτούμπα

Δεν πρέπει να περάσει ασχολίαστο το γεγονός ότι στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ ο Ντε Βινσέντι πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι ο Αργεντίνος βρέθηκε με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας αφού προβλημάτισε με την αγωνιστική του συμπεριφορά καθώς και με την εξωαγωνιστική του.

Μια ανάρτησή του που ουσιαστικά άφηνε αιχμές ότι η διοίκηση μας επιθυμεί την διακοπή για οικονομικούς λόγους ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τότε ο Πρόδρομος Πετρίδης δήλωνε: «Του Ντε Βινσέντι όπως και κάθε Ντε Βινσέντι ξεκαθαρίσαμε την επιθυμία της διοίκησης να τελειώσει το πρωτάθλημα και την πίστη πως θα το κερδίσουμε. Είναι εσωτερικό θέμα και θα το δούμε στο συμβούλιο και αναλόγως θα πράξουμε. Δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές του να τοποθετείται. Πριν τοποθετηθώ θέλω να δω το πρωτόκολλο».

Μετά την δήλωση αυτή ακολούθησε η καθαίρεση του Τόμας από τους αρχηγούς της ομάδας κάτι που επιβεβαιώθηκε επίσημα και με την ανακοίνωση των τεσσάρων φετινών αρχηγών στους οποίους ο Ντε Βινσέντι δεν συμπεριλαμβανόταν. Ωστόσο η κωλοτούμπα που θα ερχόταν άρχισε να φαίνεται όταν ο Αργεντίνος πρώτα ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλο ένα χρόνο.

Στον αγώνα του Σαββάτου κανένας από τους 4 αρχηγούς δεν ήταν στην εντεκάδα και έτσι το περιβραχιόνιο ήταν ορφανό. Είναι γεγονός ότι ο Ντε Βινσέντι ήταν ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής απ’ όσους αγωνίστηκαν ωστόσο αν η διοίκηση και ο προπονητής ήθελαν να δείξουν συνεπείς όφειλαν να δώσουν το περιβραχιόνιο σε κάποιον άλλον. Ένας ποδοσφαιριστής που μπορούσε να φορέσει το περιβραχιόνιο ήταν ο Ζαχίντ.

Ασχέτως αν ο Ντε Βινσέντι τελικά έθελξε με την απόδοσή του και έδειξε ότι ήταν πραγματικός αρχηγός στο γήπεδο η απόφαση να πάρει το περιβραχιόνιο αφήνει εκτεθειμένους αυτούς που πριν 4 μήνες μιλούσαν μέχρι και για πειθαρχικό παράπτωμα του ποδοσφαιριστή.

Ασφαλώς και η χθεσινή απόφαση πρόκειται για μια κωλοτούμπα.

Υ.Γ: Ο Ντε Βισνέντι είναι παιχταράς και το γράψαμε πολλές φορές, όταν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει την διαφορά. Ωστόσο η συνέπεια στις αποφάσεις μιας διοίκησης είναι σημαντικός παράγοντας που δεν πρέπει να παραγνωρίζεται.

Φανατικός ΠοΤΡΟΛκαλής

Previous post

Το κόλπο του Ουζουνίδη που δούλεψε

Next post

Βροντοφώναξε παρών