ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κλείνουν πολλές από τις εκκρεμότητες

Ο φετινός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ τόσο με το ξεκαθάρισμα με το υφιστάμενο ρόστερ όσο και για τις κινήσεις ενίσχυσης, διαφέρει πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως λόγω οικονομικού.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν μπει σε μια πιο ορθολογιστική διαδικασία όσον αφορά τα χρήματα που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να φτιάξουν καλή ομάδα.

Θα χρειαστεί πολύ προσεκτική διαχείριση και ειδικοί χειρισμοί όσον αφορά την προσπάθεια αναπροσαρμογής των συμβολαίων με το υφιστάμενο ρόστερ ενώ επίσης χρειάζεται να περιοριστούν τα ρίσκα στις μεταγραφές.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες που έχει να διαχειριστεί η διοίκηση όσον αφορά την προσπάθεια συμφωνίας για τις αναπροσαρμογές των συμβολαίων, αλλά και τη μισθοδοσία για τους τελευταίους δυόμισι μήνες της σεζόν που διακόπηκε.

Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν το σκηνικό με αυτά τα θέματα, για να μπορέσει να γίνει ο τελικός απολογισμός και να καθοριστούν οι ανάγκες που θα προκύψουν στην ομάδα για την προσπάθεια ενίσχυσης. Η όλη διαδικασία προχωρά, αλλά ακόμα δεν έχουν φτάσει στο τέλος της διαδρομής.

Εκφράζεται πάντως η αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες μέρες και πιθανότατα εντός της βδομάδας να κλείσουν πολλές από τις εκκρεμότητες που αφορούν το ρόστερ που είχε το ΑΠΟΕΛ την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020.

Υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας που πέφτει και στη διοίκηση από τη στιγμή που έχει να διαχειριστεί θέματα οικονομικής φύσης, αλλά και στους Μαρίνο Ουζουνίδη και Λούκα Χατζηλούκα που ασχολούνται με τα θέματα της εξεύρεσης ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την ομάδα στη νέα σεζόν και καλούνται να λειτουργήσουν στοχευμένα και ουσιαστικά για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κώστας Παναγιώτου 

Previous post

Ο «Ντέβι» και οι... κινέζοι

Next post

Ακόμα ένα χρόνο με Μερκή