ΠοδοσφαιροΠυρ ομαδον

Κλάματα, με πιάνουν κλάματα

Το κλάμα του Κίρζη την περασμένη αγωνιστική έπιασε τόπο… Η ομάδα του Παραλιμνίου «έκανε τα απαραίτητα» ώστε η ομάδα του απόλλωνα να πάρει τη νίκη σχετικά εύκολα. Εξού και οι δηλώσεις του προέδρου της  Ένωσης, όταν δήλωσε πως η ομάδα του δεν θα αντέξει στο 20λεπτο! Ο ορισμός του Τράττου,  μετά από κάθε χαμένο παιχνίδι του απόλλωνα είναι πλέον γεγονός! Τώρα όλα είναι εντάξει αγαπητέ Κίρζη;  Τι; Δεν θα βγάλεις ανακοίνωση για την αποτυχία της διαιτησίας;  Αφού η Ένωση δικαιούταν 3 πέναλτι και

Ας σχολιάσουμε όμως και τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ των αληθινών χόχων. Μακρινή μπαλιά, ο παίχτης της Αλκής κατεβάζει την μπάλα με ΤΟΝ ΩΜΟ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Ο διαιτητής  αρχικά υποδεικνύει κόρνερ, αλλά με τη υπόδειξη του βοηθού του καταλογίζει πέναλτι! Ρε αθεόφοβε, ήθελες να δώσεις παράβαση και δίνεις πέναλτι αφού ήταν εκτός περιοχής και ενώ αρχικά υπέδειξες κόρνερ; Πάντως οφείλω να ομολογήσω μας έκανες διάσημους αφού μέχρι και στην Ισπανία σχολιάζουν τα κατορθώματα σου!

Όπως και να έχει, εμείς είμαστε αναγκασμένοι να παραμείνουμε δυνατοί,  αφού ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια. Μετά την 5άρα του απόλλωνα καλούμαστε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Κάνουμε αρχή με την Σαλαμίνα του Πουρσαιτίδη και συνεχίζουμε με όλων των ειδών χόχων.

Και μην ξεχνάτε, το κλάμα ωφελεί ποικιλόχρωμοι χόχοι αλλά τζίνο που φοάστε θα το πάθετε! Δεδομένο!

 

Πορτοκαλί Diva

Previous post

Ενέργεια

Next post

Οι έντεκα του Τραμετσάνι