ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κεφάλαιο δανεικοί

Εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια προς αυτόν είναι οι δανεικοί ποδοσφαιριστές μας. Συγκεκριμένα στην Ομάδα μας έχουμε τέσσερις συνολικά δανεικούς. Αυτοί είναι οι Χριστοφόρου, Γιαννιώτας, Γιαμπερέ και Κάνιας.

Ας δούμε όμως τις περιπτώσεις ξεχωριστά. Ξεκινώντας από τον Χριστοφόρου, πρέπει να ομολογήσουμε πως από τη μέρα της μεταγραφής του όλοι ξέραμε πως ο νεαρός θα είχε δύσκολο έργο. Όταν μπροστά σου έχει Μιλάνοφ και Μάριο Σέρτζιο (μέχρι το Γενάρη) δεν είναι και τόσο απλό να πάρεις χρόνο. Μέχρι σήμερα ο χρόνος του νεαρού είναι ελάχιστος και όπως είναι αναμενόμενο ο Χριστοφόρου θα επιστρέψει πίσω στον Άρη, καθώς η Ομάδα μας δεν θα ψάξει την ανανέωση του δανεισμού.

Από την άλλη ο Γιαννιώτας είναι ίσως το πιο μπλεγμένο κεφάλαιο. Εμείς σαφώς και θέλουμε τον ποδοσφαιριστή, καθώς η αξία του είναι δεδομένη. Όμως η επιθυμία μας δεν είναι αυτή που θα κρίνει το τι θα συμβεί. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα έχει ίσως την τελευταία του ευκαιρία για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και θα το παλέψει. Από την άλλη τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα λένε πως οι διοικήσεις μας είναι στα μαχαίρια ένεκα Πιέρου και έτσι δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία της Ομάδας μας, με τον Ολυμπιακό. Το όλο θέμα αναμένεται να εξελιχθεί για ακόμη μια χρονιά σε σίριαλ.

Τρίτος στη σειρά είναι ο Γιαμπερέ. Ο Γάλλος δέχθηκε την πιο έντονη κριτική από όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Ήταν όμως αναμενόμενο. Μιλούμε για τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστής της άμυνας και τον άνθρωπο που θεωρητικά θα ήταν αντικαταστάτης του Καρλάο. Ο Γιαμπερέ πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά μετά από το μουδιασμένο ξεκίνημα, και μάλιστα σε συγκεκριμένα παιχνίδια έδειχνε τον σωστό δρόμο στην υπόλοιπη Ομάδα. Πέραν όμως αυτού δύσκολα θα μείνει ο Γιαμπερέ. Στα ίδια λεφτά η Ομάδα μας μπορεί να βρει έναν Καρλάο που θα κάνει τη διαφορά.

Τέλος είναι ο Κάνιας. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, συνδυασμός Μοράις και Βινίσιους. Πολύ θετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, καλός και στα επιθετικά χωρίς όμως να ξεχωρίζει κάπου. Μπορεί να αποτελεί μια εξαιρετική λύση για την Ομάδα μας στη νέα χρονιά. Το απέδειξε στο γήπεδο και αυτός. Σίγουρα το ξεκίνημα του δεν ήταν το καλύτερο, όμως ακόμη και σήμερα παιχνίδι με παιχνίδι είναι όλο και πιο καλός. Στο κεφάλαιο Κάνιας όμως υπάρχει και η Αστάνα η οποία θα πρέπει να πει το οκ. Βέβαια αν εμείς και ο Κάνιας θέλει τότε το όλο θέμα θα τελειώσει θετικά.

season tickets 2019-2020
Previous post

Υπέρ του Κρίστιανσεν

Next post

«Ο Ρουέδα επέλεξε άλλη ομάδα»