ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Κάναμε μεταγραφές με μακροπρόθεσμο πλάνο»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου για όλες τις εξελίξεις  και τις τελευταίες μεταγραφές των Βιντιγκάλ και Γιάκολις.

Αναλυτικά:

Για τις μεταγραφές της ομάδας: «Αυτό που έχει ουσία είναι τι θα δείξουν στο γήπεδο. Χθες ήταν μια ιδιαίτερα έντονη μέρα για διεργασίες. Είπαμε ότι θα αφήναμε το μεταγραφικό παράθυρο ανοιχτό μέχρι το τέλος. Οι κινήσεις μας αυτές θα είναι μέσα σε ένα πλαίσιο που έχει μακροπρόθεσμο πλάνο που θα προσφέρουν στη συνοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές προκλήσεις του καλοκαιριού. Ο Βιντιγκάλ θα είναι μαζί μας τους επόμενους 18 μήνες με μια συμφέρουσα συμφωνία και ο Γιάκολις που είναι δικός μας ποδοσφαιριστής για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να έχουμε παίκτες στην ομάδα σε θέσεις που θα αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές που είναι τώρα στο ρόστερ. Μιλώ περισσότερο για τους δανεικούς παίκτες μας. Έφυγαν τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην επιθετική γραμμή. Ρέζα, Ντελατόρε και Μηνάς Αντωνίου. Ήταν ανάγκες του ρόστερ για να συμπληρωθούν με τους Γιάκολις, Βιντιγκάλ και Μπέζιακ. Δεν ήταν αχρείαστες μεταγραφές για να υπάρχει υπερπληθυσμός στην επίθεση».

Για τη συμφωνία με Βιντιγκάλ: «Είναι 18 μήνες συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό που μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να εξασκήσει το δικαίωμα να αποκτήσει μέσα στους 18 αυτούς μήνες αφού πληρώσει και να γίνει δικός μας. Εκμεταλλευτήκαμε τη δύναμη που έχουμε αποκτήσει στην αγορά. Παίρνουμε παίκτες που να μπορούμε να τους υπερμεγεθύνουμε το ποσό τους».

Για το πότε έρχονται οι νέοι παίκτες: «Ο Γιάκολις θα έρθει το βράδυ και ο Βιντιγκάλ θα έρθει αύριο το απόγευμα. Με βάση τις διαδικασίες έχει εγγραφεί ήδη ο Βιντιγκάλ. Αυτό θα συμβεί και με τον Γιάκολις, αφού έχουμε ζητήσει το πιστοποιητικό του από τη ρουμάνικη Ομοσπονδία. Αυτά για το διαδικαστικό κομμάτι. Δεν νομίζω όμως να αγωνιστούν από αγωνιστικής πλευράς στον αγώνα με την Πάφο».

Για τον αγώνα με την Πάφο: «Υπάρχει πολλής δρόμος. Η δική μας σκέψη και ενέργεια είναι ότι υποδεχόμαστε την Πάφο και για μας μόνο η νίκη θα μετρήσει. Με οποιαδήποτε απώλεια μπορεί να απωλέσουμε και την κορυφή. Είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Θέλουμε να ορίζουμε εμείς τη δική μας τύχη».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Θα έχουμε τέσσερις απουσίες. Θα είναι εκτός ο Ιωάννου και ο Σόουζα που είναι τιμωρημένοι. Ο Ντε Βινσέντι που δεν προπονείται κανονικά και ο Μπάλογκ που του έτυχε ένα έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα και θα είναι στην Ουγγαρία με σχετική άδεια και θα απουσιάζει από τον αγώνα με την Πάφο».

Για τον παίκτη που θα διαγραφεί: «Με κάθε σεβασμό να πω ότι το όνομα του ποδοσφαιριστή θα ανακοινωθεί επίσημα σε λίγες ώρες».

season tickets 2019-2020
Previous post

Και επίσημα δικός μας ο Γιάκολις

Next post

Πρόεδρε, τους αποτέλειωσες!