ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κάν’το όπως εσύ ξέρεις

Εδώ και χρόνια έχουμε συνηθίσει την Ομάδα μας να πρωταγωνιστεί στα γήπεδα της Ευρώπης. Είναι αν θέλετε μια συνήθεια η οποία έγινε ρουτίνα και πλέον μας φαίνεται περίεργο όταν δεν καταφέρνουμε να εξασφαλίσουμε είσοδο σε Ευρωπαϊκό όμιλο.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να μεταμορφώνεται σε θηρίο όταν ο αγώνας έχει Ευρωπαϊκό άρωμα. Παρόλα αυτά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αλλά και η εμφάνιση με την Τζιλάνι ήταν ένα χαστούκι για όλους μας και έφερε αντιδράσεις.

Αυτό που ζητείται  απέναντι στην Καϊσάρ είναι το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο Θρύλος απέναντι στα γατάκια της Λεμεσού. Εκεί δηλαδή που απέδειξε ότι όντως υπάρχει και η ποιότητα αλλά και η διάθεση να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Έχουμε τονίσει πολλές φορές πως ένας μονός αγώνας είναι ένας πραγματικός τελικός. Ή κερδίζεις και προκρίνεσαι ή μαζεύεις τα πράγματα σου και πας σπίτι. Τόσο απλά… Τόσο οι ποδοσφαιριστές μας όσο και ο προπονητής μας το γνωρίζουν πολύ καλα για αυτό και θα πρέπει να περιορίσουν τα λάθη και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Η Καϊσάρ όπως είναι φυσιολογικό θα προσέξει ιδιαίτερα την αμυντική της λειτουργία και θα προσπαθήσει να κάνει τη ζημιά όταν εμείς κάνουμε το λάθος. Ένα ΑΠΟΕΛ συγκεντρωμένο όμως με την εμπειρία που έχει, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει αλλά ούτε και να εφησυχαστεί από το όνομα της αντιπάλου.

Συγκέντρωση και διάθεση για ποδόσφαιρο, τότε το αποτέλεσμα και η πρόκριση θα έρθουν…

 

Πορτοκαλί Πύραυλος

 

Previous post

Έξαλλος πρώην πρόεδρος ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ

Next post

Καζάκοι