ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Κάλυψη ή τελευταίες ευκαιρίες;

Είναι γεγονός πως στη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γιώργος Δώνης μίλησε για πολλά και σημαντικά θέματα. Ένα από αυτά ήταν κΔώνηςώργος Δώνης και Ορ.

Ο προπονητής μας τόνισε πως πιστεύει στους ποδοσφαιριστές και είναι λογικό να αργούν με την επάνοδο τους, καθώς ήταν έξω για δυο μήνες. Μάλιστα σημείωσε πως τα όσα γράφονται περί υποψηφιότητας τους προς αποχώρηση είναι «βλακείες».

Σε μια πρώτη ανάγνωση φαίνεται πως ο Γιώργος Δώνης προσφέρει μια αναγκαία κάλυψη προς τους ποδοσφαιριστές, καθώς όντως τη δεδομένη στιγμή θα ήταν μέγα λάθος να σημειώσει πως οι δυο τους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (σύμφωνα πάντα και με την μηδαμινή τους προσφορά).

Από την άλλη όμως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν καλά τι συμβαίνει. Ξέρουν πως δεν έχουν βοηθήσει και πως είναι λογικό να υπάρχει «μουρμούρα» γύρω από το όνομα τους. Με τα λόγια του ο Δώνης ανέβασε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές και έστειλε το μήνυμα πως μέχρι τον Γενάρη θα έχουν κάποιες ευκαιρίες. Αυτές οι ευκαιρίες είναι δεδομένο πως θα καθορίσουν και το μέλλον των δυο ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας.

Previous post

Δώνης: «Φυσικά και πιστεύω στην πρόκριση»

Next post

Ζιντάν: «Ο ΑΠΟΕΛ αξίζει να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ»