ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Και Τάμαρι και Ζαχίντ και Ουζόχο!

Οι επαφές με τον Μούσα Τάμαρι για την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, εκτιμάται στο ΑΠΟΕΛ πως θα έχουν αίσια κατάληξη.

Η επίσημη θέση των γαλαζοκιτρίνων είναι πως το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι έκπληξη αν δεν πέσουν οι υπογραφές που θα επισημοποιήσουν τις θετικές ενδείξεις που υπάρχουν.

Απ’ εκεί και πέρα θέμα που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι και αυτό του Γκαγιάς Ζαχίντ. Ο Νορβηγός θα πάει στη χώρα του με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με τον Παναθηναϊκό και παραμένει άγνωστο πότε θα βρίσκεται στην Κύπρο για να αρχίσει προετοιμασία.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει αρχίσει μια συζήτηση μαζί του μέσα από την οποία θα ξεκαθαρίσουν πολλά για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Για τη νέα χρονιά ο Ζαχίντ δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να βάλει ένα τόσο ισχυρό όπλο στο οπλοστάσιο του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Σημαντικό ανοικτό κεφάλαιο είναι και αυτό του τερματοφύλακα με το όνομα του Ουζόχο κυρίως να είναι στο προσκήνιο, ενώ και ο Μπόμπι Αλέν όπως γράψαμε ξανά είναι τερματοφύλακας που έτυχε θετικής αξιολόγησης.

Η εκκρεμότητα στη θέση του τερματοφύλακα επείγει να κλείσει και στόχος είναι να βρεθεί από την 1η Ιουλίου που θα αρχίσει η προετοιμασία στον Αρχάγγελο και τερματοφύλακας που θα επωμιστεί το ρόλο του βασικού τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν.

 

sportfm

Previous post

Ο Πετεβίνος για τις προτεραιότητες στην ενίσχυση

Next post

Χάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ο Σάβιτς