ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Και Χαλένιους και Γου Γιεμπόα!

Ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ προχωρά με τις προσπάθειες τα τελευταία 24ωρα να έχουν εντατικοποιηθεί. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν εντοπίσει μέσα από τη διαδικασία που ακολούθησε ο Ντομένικο Τέτι, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τις θέσεις που θέλουν να ενισχυθούν και αναμένονται πολύ σύντομα εξελίξεις.

Για την επίθεση, έχει προκριθεί η περίπτωση του Λίνους Χαλένιους, ο οποίος συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θέλουν οι γαλαζοκίτρινοι γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του, την ίδια ώρα που άλλη μια περίπτωση έχει πάρει το δρόμο της με στόχο τη συμφωνία για να στελεχωθεί η ομάδα.

Πρόκειται για τον Γκανέζο Γου Γιεμπόα, ο οποίος αγωνιζόταν στη Νουμάνθια και ολοκλήρωσε τη χρονιά στη Segunda Division, έχοντας 34 συμμετοχές και δύο γκολ.

Ο Χαλένιους είναι περισσότερο επιθετικός περιοχής, έχοντας την ικανότητα να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης, έχοντας πολύ αξιόλογα στατιστικά στο σκοράρισμα, ενώ ο Γιεμπόα είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής που παίζει κυρίως στα άκρα, έχοντας τη δυνατότητα να παίξει και στην κορυφή.

Επίσης ο Ντομένικο Τέτι προχωρά τη διαδικασία και για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης στο θέμα Νούνο Μοράις.

Για τον Πορτογάλο, όπως και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με τους Καζού και Νατέλ, είναι καθοριστική η βδομάδα που έρχεται, με τους γαλαζοκίτρινους να προτίθενται να κάνουν το τελικό ξεκαθάρισμα.

 

 

sport-fm

Previous post

Ενδιαφέρει σοβαρά ο Χελένιους

Next post

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας