ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

‘Ήθελες να τους προστατέψεις για την Ευρώπη;

Βαρετές και ασήκωτες οι ευθύνες του προπονητή της ομάδας μας που άφησε αδικαιολόγητα εκτός πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές.

Ζαχίντ, Ανουάρ και Ενσούε έμειναν συνειδητά εκτός από τον Μαρίνο Ουζουνίδη με τον ΑΠΟΕΛ να εγκλωβίζετε στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Ερμή. Και το «έγκλημα» μεγαλώνει όταν με την έναρξη του δευτέρου μέρους δεν προχωράς σε διορθωτικές κινήσεις αφήνοντας την ομάδα να ψάχνετε με ένα αντίπαλο που μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν στην δεύτερη κατηγορία.

Οι τρις προαναφερθέντες δεν έχουν δείξει σε καμιά στιγμή σημάδια κόπωσης για να μπορεί να δικαιολογήσει στο ελάχιστο την απόφαση του Εβρίτη προπονητή να τους κρατήσει εκτός, ενώ οι Ανουάρ και Ενσούε δεν μπήκαν ούτε σαν αλλαγή. Όταν ο αντίπαλος σου παίζει με πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη και η ομάδα αδυνατεί να γίνει ουσιαστική και επικίνδυνη επιβάλετε να αλλάξεις κάτι στο παιχνίδι.

Στον πάγκο έχω τον Ζαχίντ που μπορεί να τρυπήσει τις αντίπαλες άμυνες, τον Ανουάρ που θα συνδέσει την μεσαία με την επιθετική γραμμή δίνοντας ώθηση στους χαφ και τον Ενσούε που μπορεί να κάνει τα πάντα στην δεξιά πλευρά. Το να ξεκινήσει ένα παιχνίδι στραβά και να χαραμίσεις ένα ημίχρονο δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα είναι να έχεις χτυπητές αδυναμίες και να μην τις διορθώνεις στην επανάληψη.

Το πάθημα δεν μας έγινε μάθημα και ο ΑΠΟΕΛ πάει από το κακό στο χειρότερο.

@orangeWOLF

Previous post

Κατηφόρα χωρίς τελειωμό

Next post

Οικονομικά, αγωνιστικά, διοικητικά…«νοσούμε»