ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Γιατί ήταν αναγκαία η απόκτηση του Τσιλιγγίρη

Στη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε είδαμε να έρχονται στο ΑΠΟΕΛ συνολικά τρείς τερματοφύλακες ( Σίλβα, Ουζόχο, Τσιλιγγίρης), που ήρθαν και πλαισίωσαν τον Πρινιοτάκη, που ουσιαστικά είναι ο μόνος που έμεινε από το περσινό ρόστερ.

Στα περισσότερα παιχνίδια είδαμε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αφήνει εκτός αποστολής τον 19χρονο Τσιλιγγίρη, αφού βασικός τερματοφύλακας ήταν ο Σίλβα και στην αποστολή ο Πρινιοτάκης. Με τον ερχομό του Ουζόχο η λογική λέει ότι αυτός θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Ομάδας και δεύτερος ο Μιγκέλ Σίλβα.

Η φετινή χρονιά είναι από τις λίγες που διαθέτουμε τέσσερις τερματοφύλακες και όπως είναι φυσικό θα υπάρξουν κάποιοι οι οποίοι δεν θα πάρουν καθόλου αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Πλέον, το να πάρουν αγωνιστικά λεπτά και ο Πρινιοτάκης, και ο Τσιλιγγίρης, φαντάζει πολύ δύσκολο με την επιστροφή του Ουζόχο. Όπως έδειξε και ο προπονητής μας εμπιστεύεται περισσότερο τον Πρινιοτάκη (εκτός και αν ο Τσιλιγγίρης αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα που εμείς δεν γνωρίζαμε) αφού τις πλείστες των περιπτώσεων αν όχι και όλες, ήταν αυτός ως δεύτερος στα παιχνίδια του ΘΡΥΛΟΥ.

Η μεταγραφή όμως του Τσιλιγγίρη ήταν αναγκαία αφού στην Ευρώπη επιβάλλεται να δηλώσεις τρείς τερματοφύλακες ( δύο από την λίστα Α και έναν από την λίστα Β). Στην προκειμένη περίπτωση ο Πρινιοτάκης συγκαταλέγετε στην Β λίστα ενώ ο Τσιλιγγίρης στην Α. Έτσι, με τον τραυματία Ουζόχο, είχαμε μόνο ένα παίκτη στην πρώτη λίστα, τον Σίλβα, και έπρεπε να αποχτηθεί ακόμη ένας, και έτσι το τεχνικό τιμ προχώρησε στην μεταγραφή του μικρού από τον Άρη.

 

Το πολυβόλο      

Previous post

Απο τους διακριθέντες

Next post

Να καταλήξουν σε σταθερή ενδεκάδα