ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ήταν αλλιώς τότε ΜΑΛΕ

Από τους πιο χαρισματικούς εάν όχι ο πιο χαρισματικός Κύπριος ποδοσφαιριστής ήταν αδιαμφισβήτητα ο Κώστας Μαλέκκος.

Η σημερινή του τοποθέτηση που ουσιαστικά σηκώνει ασπίδα προστασίας στον Πρόδρομο Πετρίδη είναι απολύτως φυσιολογική καθώς οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν και παραμένουν άριστες.

Αγαπητέ φίλε Κώστα Μαλέκκο, σε σέβομαι και αναγνωρίζω τα όσα πρόσφερες στην ομάδα μας και μας τιμά που ένας ποδοσφαιριστής όπως εσύ φόρεσες το περιβραχιόνιο του αρχηγού γιατί ήσουν πραγματικός ηγέτης μέσα στο γήπεδο.

Όσο αφορά την τοποθέτηση σου, αρχικά να πούμε ότι δεν μηδενίζουμε σε καμιά περίπτωση τα όσα πρόσφερε ο Πρόδρομος Πετρίδης στην ομάδα μας αλλά αντίθετα το αναγνωρίζουμε και τον ευχαριστούμε. Από την άλλη όμως πρέπει όλοι να παραδεχτούμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει εκτροχιαστεί.

Το πρόβλημα δεν είναι φετινό ίσως ούτε και περσινό. Κάποιοι φωνάζουν εδώ και χρόνια αλλά η είσοδος της ομάδας μας κάθε χρονιά σε ομίλους Ευρωπαϊκών διοργανώσεων κουκούλωνε τα προβλήματα καθώς με την οικονομική άνεση που είχε η ομάδα έφερνε ποδοσφαιριστές που στο τέλος παίρναμε τον τίτλο.

Από την περσινή χρονιά όμως άρχισε να φαίνεται ότι ο κ. Πετρίδης έχει αρχίσει να χάνει πολύτιμο έδαφος. Η ομάδα μας κάθε χρόνο αγωνιστικά αποδυναμώνετε αλλά το μπάτζετ παραμένει στα ύψη.

Έχουμε σταθεί στην ομάδα και δεν είμαστε οπαδοί που είμαστε κοντά μόνο στα ευκολά αλλά και στα δύσκολα και το έχουμε αποδείξει. Αλλά αυτό που γίνετε στον ΑΠΟΕΛ κάπου πρέπει να σταματήσει γιατί ο κατήφορος ολοένα και μεγαλώνει.

Στηρίζουμε και αγαπάμε τον ΑΠΟΕΛ αλλά έφτασε ο καιρός ο κάθε ένας να αναλάβει πραγματικά τις ευθύνες του.

Τα πράγματα το 2001 ήταν αλλιώς ΜΑΛΕ

Previous post

Τί λένε τα Ελλαδικά Μέσα

Next post

Ασταμάτητοι