Ποδοσφαιρο

Ίσως φύγουν τρεις!

Πέρα από το υπεράριθμο ρόστερ που αφορά τον κατάλογο Α που περιλαμβάνει 17 συμβόλαια ενώ δικαιούται 15, το ΑΠΟΕΛ έχει συμπληρώσει τις τέσσερις από τις πέντε θέσεις των  ξένων μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Νατέλ. Συγκεκριμένα, όπως είναι σήμερα τα δεδομένα στο ρόστερ ο κατάλογος τους  περιλαμβάνει τους  Πολιάκοφ, Βινίσιους Καζού και Νατέλ.

Θυμίζουμε ότι ο κατάλογος των ξένων δεν εξαρτάται από την ηλικία των παικτών, όπως συμβαίνει με τον κατάλογο Α και Β και για τούτο ο Νατέλ που είναι στα 21 του χρόνια παίρνει θέση.

Τι θα γίνει με τον Ιορδανό;

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες θέλουν τους πρωταθλητές να ενδιαφέρονται για τον 20χρονο Μούσα Αλ Τααμάρ από την Ιορδανία. Αν αποκτηθεί τότε θα καλύψει την 5η θέση των ξένων.

Τι φέρνει η συνέχεια;

Αναφορικά με τα επόμενα μεταγραφικά βήματα, οι αρμόδιοι κάνουν προσεχτικές κινήσεις αφού γνωρίζουν ότι πέρα από τις προσθήκες πρέπει να λύσουν συμβόλαια.

Αυτό συνιστά διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους να αποχωρήσουν κάτι που θα φέρει αυξημένο οικονομικό κόστος. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν υποψήφιους να φύγουν τους Ρουέδα, Ορ και Μιλάνοφ, τότε κάθε άλλο παρά προσιτά συμβόλαια διαθέτουν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Η ανάγκη όμως να γίνουν ποιοτικές προσθήκες θα φέρει στο τέλος τις δύσκολες αποφάσεις για τις οποίες προετοιμάζεται η διοίκηση. Ο αρχικός μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων εκτός από τις τρεις μέχρι τώρα μεταγραφές αναμένεται να περιλάβει ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να πάρουν θέση στην 11άδα.

Ένας ακόμα κεντρικός αμυντικός, ένας σέντερ φορ και ενδεχομένως ένας ακραίος επιθετικός θα δημιουργήσουν ισχυρό ρόστερ για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

 

 

sportfm

Previous post

«Μάχη» για τον Αλ-Τάαμαρι

Next post

Το Champions League 2018-19 και οι διαφορές του με πέρσι