ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ήρθε η ώρα να φύγεις

Κύριε Πετρίδη,  

Προσφέρατε πολλά στο ΑΠΟΕΛ και πήρατε πολλά… Ο κύκλος σας όμως έκλεισε. Η κακοδιαχείριση σας και ο εντελώς λανθασμένος τρόπος διοίκησης σας διέλυσαν κάθε τι καλό που είχε η Ομάδα μας. Καταφέρατε με τα απανωτά εγκλήματα σας να μην αφήσατε τίποτα όρθιο.  Φτάσαμε στον πάτο αν δεν το έχετε ακόμα συνειδητοποιήσει.

Στις 29 Οκτωβρίου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στην Cablenet, είπατε ότι: «είμαι πρόεδρος και φέρω απόλυτη την ευθύνη σε ότι κι αν συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ…»

Δεσμευτήκατε για ακόμα μια φορά ότι, «δεν είμαι εδώ για να χρεοκοπήσω τον ΑΠΟΕΛ…».
Διαβεβαιώσατε ξανά ότι «δεν πρόκειται να κινδυνέψει οικονομικά ο ΑΠΟΕΛ».

Όταν ρωτηθήκατε αν κάνατε σκέψεις παραίτησης, απαντήσατε αρνητικά: «Όχι γιατί δεν θέλω ποτέ να φύγω ηττημένος ή ζημιωμένος. Θα βγει ο ΑΠΟΕΛ από τη φουρτούνα. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος ότι θα βρεθούν οι λύσεις. Είμαι πεισματάρης, είμαι γνήσιος ΑΠΟΕΛίστας…».

Καταλήξατε παραδεχόμενος αυτό που όλος ο ΑΠΟΕΛίστικος κόσμος σας φωνάζει εδώ και χρόνια αλλά κάνετε ότι δεν ακούτε: «Δεν μου έχει κοτσιανάσει κανείς την προεδρία του ΑΠΟΕΛ».

Επιτέλους, κατάλαβε το. Κανένας ΑΠΟΕΛίστας, εκτός από τους συνεργάτες σας, μέσα και έξω από την ομάδα, και τους «αυλοκόλακες» σας  δεν σας θέλει στην προεδρία του ΑΠΟΕΛ.

Δεν έχετε τίποτα καλό να δώσετε. Είναι καιρός να πάτε σπίτι σας και να αφήσετε το ΑΠΟΕΛ να βρει τον δρόμο και την χαμένη ταυτότητα του. Θα είναι ότι καλύτερο έχετε κάνει για το ΑΠΟΕΛ μας.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Previous post

Ευθιξία…άγνωστη λέξη για εσάς

Next post

Έρχεται ο Πουρσαϊτίδης