ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Il professore Paolo!

Το ΑΠΟΕΛ μας ήθελε τον Ιταλό του! Ο Τραμετσάνι κατάλαβε νωρίς που ήρθε και τι πρέπει να κάνει! Δεν εξηγείται διαφορετικά η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας μετά την έλευση του Τραμετσάνι στην ομάδα μας. Μετά  τα 2 τελευταία παιχνίδια της ομάδας μας, απόλλων και σαλαμίνα, φαίνεται ότι το 3-5-2 είναι ένα σύστημα που ταιριάζει στον Θρύλο.

Κι ενώ όλοι είχαμε τις αμφιβολίες μας για κάποιους παίχτες ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα, ο Ιταλός φρόντισε να μας διαψεύσει καθιστώντας τους βασικούς. Κάποιους  που θεωρούσαν άλλοι προπονητές βασικούς και αναντικατάστατους, ο Τραμετσάνι φρόντισε να τους τρίξει τα δόντια και να τους αφήνει στον πάγκο μέχρι να … συνέλθουν.

Από την αρχή έδειξε τι εστί Ιταλός προπονητής όταν για παράδειγμα άφησε εκτός αποστολής τον Ντέβι για πειθαρχικό παράπτωμα. Φαίνεται όμως, ότι και οι παίχτες έχουν πολύ καλή σχέση με τον Τραμετσάνι αφού δηλώνουν  ότι ο προπονητής τους δίνει οδηγίες καθημερινά, είναι δίπλα τους και μιλά στον καθένα ξεχωριστά. Πότε ξανά οι παίχτες μας στις δηλώσεις τους μίλησαν για κάποιον προπονητή;

Ο Τραμετσάνι κατάφερε μέχρι τώρα να βγάλει από τον κάθε παίχτη το 101% του, δίνοντας ευκαιρία μάλιστα και σε πολλούς «ξοφλημένους» να μας εκπλήξουν! Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι επιτέλους βλέπουμε την Ομάδα μας κάθε αγωνιστική να βελτιώνεται και πιστεύουμε ότι ο Τραμετσάνι είναι ικανός για να μας οδηγήσει στο 7ο συνεχόμενο. Φτάνει κάθε παιχνίδι να έχουμε το ίδιο πάθος, τον ίδιο ζήλο και οι παίχτες μας να αποδίδουν τα μέγιστα.

Σε καμία περίπτωση δεν πετάμε στα σύννεφα, απλά επιτέλους ο ΑΠΟΕΛ μας επέστρεψε και  είναι αυτός που επιζητούσαμε μανιωδώς εδώ και καιρό. Πάει καιρός να εξυψώσουμε κάποιον προπονητή και να μιλήσουμε με καλά λόγια για αυτόν. Οι προπονητές ωστόσο χρειάζονται πίστωση χρόνου και αυτό απαιτείται  να γίνει και με τον Ιταλό. Αλλά, επειδή οι προπονητές, όπως φάνηκε στο ΑΠΟΕΛ, σήμερα είναι και αύριο δεν είναι,  κρατούμε τις επιφυλάξεις μας διότι μια, δυο, τρεις στραβές να γίνουν θα αρχίσουμε (πάλι) τη μουρμούρα!

Με καλές, ποιοτικές, προσθήκες τον Ιανουάριο, η προοπτική και η δυναμική μας θα μεγαλώσει και θα μας κάνει να περιμένουμε το… ραντεβού τον Μάη στο γνωστό μέρος.

Προς το παρών προηγούνται οι… πιο καλοί πελάτες!

ΥΓ1: Αυθεντικοί χόχοι… ετοιμαστείτε!

ΥΓ2: Αντρέα Δημητρίου ετοιμάσου για κλάψιμο και τα συναφή.

ΥΓ3: ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ.

 

Πορτοκαλί Diva

 

Previous post

18 συνεχόμενες νίκες!

Next post

Τ. Αντωνίου: «Πρέπει οπωσδήποτε να φέρει κεντρικό κυνηγό»