Ποδοσφαιρο

Ήχησαν χαρμόσυνες καμπάνες

Επιτέλους ήταν καλά τα νέα που άκουσαν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ χθες από τον Αρχάγγελο αφού ο Μιλάνοφ και ο Εμπεσίλιο προπονήθηκαν κανονικά. Πρόκειται για μια εξέλιξη που χαροποιεί αφάνταστα τον Γιώργο Δώνη που βλέπει δυο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν.

Για τον Λορένζο Εμπεσίλιο τα γράψαμε χθες και δεν υπάρχει λόγος για να επαναλαμβανόμαστε. Ωστόσο η σημαντικότερη ίσως επιστροφή σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων να είναι αυτή του Μιλάνοφ. Ο Βούλγαρος ακραίος αμυντικός προπονήθηκε χθες κανονικά και πλέον μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Μιλάνοφ ήταν παροπλισμένος από τον αγώνα απέναντι στην Σλάβια Πράγας και κανείς δεν ήξερε πότε θα επέστρεφε. Για να καταφέρει να βγάλει την σειρά των προκριματικών αγώνων είχε σφίξει τα δόντια και είχε καταβάλει υπερπροσπάθεια. Αμέσως μετά την πρόκριση ξεκίνησε το πρόγραμμα αποκατάστασής του με σκοπό να επανέλθει γερός και δυνατός πίσω στην δράση.

Φαίνεται ότι αυτό ολοκληρώθηκε με επιτυχία και πλέον ο Μιλάνοφ θα τεθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Ο Βούλγαρος επιστρέφει στην καλύτερη στιγμή και έχει μάλιστα να προσφέρει πολλά. Το πιο σημαντικό είναι ότι πλέον ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει την αφύσικη εξάρτηση που είχε προηγουμένως στο πρόσωπο του Βούρου. Επίσης θα μπορούν οι δύο ακραίοι δεξιοί οπισθοφύλακες των «γαλαζοκιτρίνων» να δίνουν ανάσες ο ένας στον άλλο και να δώσουν την δυνατότητα στον Γιώργο Δώνη να τους εναλλάσσει. Τέλος, όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μιλάνοφ είναι μια εξαιρετική λύση για το δεξί άκρο της άμυνας που με την εμπειρία του και τις ικανότητές του μπορεί να σταματήσει και τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο ενώ σημαντική είναι η συμβολή του και στο επιθετικό κομμάτι.

Συνεπώς μετά την χθεσινή αυτή είδηση πιθανότατα να ήχησαν χαρμόσυνες καμπάνες στην εκκλησία που βρίσκεται πλησίον του Αρχαγγέλου. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη και γνωρίζει ότι τώρα πρέπει να διαχειριστεί σωστά τον Βούλγαρο για να μην τον στερηθεί ξανά.

Ανδρέας Παφίτης

Πηγή: 24sports.com.cy

Previous post

Ο Ντέβι για το μέλλον του και το συμβόλαιο του!

Next post

Ο Ποτέ, ο Δώνης και η μέτρια παρουσία του