ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η «συνταγή» για το διπλό στο Παραλίμνι

Με πολλές διαφοροποιήσεις όσο αφορά το αρχικό σχήμα αναμένεται να παραταχθεί η Ομάδα μας στον Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην  Ένωση Παραλιμνίου στο στάδιο Τάσος Μάρκου η ώρα 19:30.

Μέσα σε μία εβδομάδα ο ΘΡΥΛΟΣ έχει τρία παιχνίδια (το ένα ήδη το δώσαμε απέναντι στην Καϊσάρ) και καλείται να κάνει το τρία στα τρία για να αρχίσουν όλα να μπαίνουν σε μία ισορροπία. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να διαχειριστή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μεγάλο ρόστερ που διαθέτει για να πάρει το «διπλό» στο Παραλίμνη ουτοσώστε να θέσει γερές βάσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίχτες οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν σχεδόν καθόλου όπως ο Ζεράλντες, Μερκής, Αρτούρ Ζόρζε, Νουχίου, Σατσιάς και Λουντέμο. Ερωτηματικό επίσης είναι αν ο προπονητής μας θα ξεκουράσει τον ήδη ταλαιπωρημένο Ζαχίντ και θα βάλει τον Ντέβι στην θέση του ή  αν θα προτιμήσει τον Ντονγκαλά ο οποίος μπορεί να παίξει και εκεί ( το πιο πιθανόν πίσω από τον Νουχίου).

Η Ένωση προέρχεται από τρείς διαδοχικές ήττες (από Σαλαμίνα, Ολυμπιακό και Εθνικό Άχνας αντίστοιχα) και μετά από το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να είναι η τέταρτη!

 

Το πολυβόλο      

Previous post

Ανανέωσε ο αρχηγός Παντελής Παντελή

Next post

Η κλήρωση μας για τα play-off του Γιουρόπα Λιγκ