ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Η συμβολή του Ουζουνίδη

Άργησε πολύ, αλλά επιτέλους έδειξε το ΑΠΟΕΛ, αλλά έδειξε ότι έχει τα κότσια και φέτος για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο. Οι γαλαζοκίτρινοι παρουσιάστηκαν με πειστικό πρόσωπο κόντρα στον Απόλλωνα, έδειξαν επιμονή μέχρι το τέλος και έφτασαν σε επιβλητική νίκη που τους δίνει βαθμολογικά και ψυχολογικά οφέλη.

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να εκθείασε τους παίκτες του για την αντίδραση του, ωστόσο έχει και τη δική του σημαντική συμβολή στην αγωνιστική μεταμόρφωση. Κατάφερε από το ντεμπούτο του στον πάγκο να γυρίσει τον διακόπτη και να παρουσιάσει μια ομάδα που μέχρι τώρα έβγαζε κάθε λογής προβλήματα στο γήπεδο, με εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Με παίκτες που διψασμένους για απαντήσεις, σε ένα ματς που δεν είχε αύριο.  Λειτούργησε ο ποδοσφαιρικός εγωισμός, το ένστικτο της επιβίωσης με αξιώσεις στη μάχη του τίτλου και τα ισχυρά κίνητρα που δίνει πάντα ένα μεγάλο ματς. Η αλήθεια είναι πως το προχθεσινό ΑΠΟΕΛ ήταν ομάδα που χαίρεται ο κόσμος της να την βλέπει και σαφώς έπαιξε ρόλο η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο, τόσο με την αγωνιστική προσέγγιση όπου κέρδισε κατά κράτος τη μάχη του πάγκου, όσο και με το αστείρευτο πάθος με το οποίο παρουσίασε τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο.

Μπορεί το σκορ να αποτελεί μια ευρεία νίκη για το ΑΠΟΕΛ, αλλά ήρθε με δυσκολία με τα τρία γκολ στο φινάλε, μέσα από τα τεράστια ψυχικά αποθέματα και την εντυπωσιακή αντίδραση της ομάδας μετά την ισοφάριση. Είναι ένα αποτέλεσμα πάνω στο οποίο θέλουν να χτίσουν οι γαλαζοκίτρινοι για να συνεχίσουν με φόρα την προσπάθεια υλοποίησης των στόχων σε Κύπρο και Ευρώπη.

 

 

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

«Άλλοθι για τις αδυναμίες τους η προπαγάνδα τους»

Next post

Η παρακάμερα της τεσσάρας (vid)