ΠοδοσφαιροΠυρ ομαδον

«Η ποιότητα της ομάδας έφερε τον τίτλο»

Στην διάσκεψη τύπου ο προπονητής της Ομάδας μας, Τόμας Κρίστιανσεν τόνισε ότι η Ομάδα μαςΚρίστιανσεν“>Τόμας Κρίστιανσενι δίκαια κατέκτησε τον τίτλο.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα, είμαι πολύ χαρούμενος για τον πρώτο μου τίτλο, είναι πολλοί ανθρώποι που θέλω να δώσω τις ευχαριστίες μου. Πρώτα στους ποδοσφαιριστές για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανα σε αυτή την χρονιά. Τους βοηθούς μου το ιατρικό επιτελείο τους φροντιστές. Και φυσικά την διοίκηση που με πίστεψε και με έφερε σε αυτή την μεγάλη ομάδα και μου έδωσε την δυνατότητα να παίξω στην Ευρώπη και να παλέψω ξανά για ένα τίτλο. Επίσης στην οικογένειά μου που με υποστήριξε σε αυτή την σεζόν. Τώρα πετύχαμε κάτι σημαντικό όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα και η δουλειά πρέπει να συνεχιστεί γιατί έχουμε τον τελικό του κυπέλλου».

Για το τι έφερε τον τίτλο:

«Η ποιότητα της ομάδας, το ομαδικό πνεύμα, η προσπάθεια να κερδίσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο σε όλα τα παιχνίδια. Ήταν μια μεγάλη χρονιά γιατί πετύχαμε κάτι εξαιρετικό στην Ευρώπη και ήταν δύσκολο λόγω των πολλών παιχνιδιών. Η προσπάθεια η άρνηση και η ποιότητα της ομάδας ήταν αυτό που μας έκανε να τον κερδίσουμε».

Previous post

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Next post

Πες τα Χριστόφορε!