ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Οι οργανωμένοι πρέπει να καταλάβουν πως είναι απαραίτητοι»

Κάλεσμα προς τους οργανωμένους οπαδούς μας όπως επιστρέψουν στο γήπεδο και στηρίξουν την ομάδα τους στα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια απηύθυνε ο Πρόδρομος Πετρίδης, μιλώντας στη CytaVision μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Τι δήλωσε ο πρόεδρος:

Για τη νίκη επί της Ομόνοιας: «Υποδεχόμαστε με μεγάλη ευχαρίστηση το αποτέλεσμα, αλλά περισσότερη ευχαρίστηση μας δίνει η βελτίωση της ομάδας μας. Κατά το 80% του παιχνιδιού απόψε είδαμε ένα βελτιωμένο, παθιασμένο ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι που θέλουμε να βλέπουμε. Έμειναν ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι μοναδικός. Η κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήματος».

Για τη στήριξη από τον κόσμο: «Θέλω να τονίσω ιδιαίτερα και να προσκαλέσω και να παρακαλέσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να στηρίξει την ομάδα. Οι οργανωμένοι πρέπει να καταλάβουν πως είναι απαραίτητοι. Οι οργανωμένοι έχουν δείξει ότι τηρούν τις δεσμεύσεις που έχουν κάνει και με τους υπόλοιπους, αλλά θα πρέπει να καταλάβουν πως είναι απαραίτητοι στη στήριξη της ομάδας γιατί παρασύρουν και τον υπόλοιπο κόσμο. Είδαμε και σήμερα πόσο σημαντική είναι η βοήθεια του κόσμου».

Για την αναγκαιότητα της στήριξης από τους οργανωμένους: «Οι οργανωμένοι έχουν δείξει ότι πειθάρχησαν σε αυτό το μέτρο, εν αντιθέσει με άλλους που δεν τήρησαν αυτή τη δέσμευση και διεκδικούν πρωτάθλημα. Οι δικοί μας θα πρέπει να νιώθουν δικαιωμένοι και να αφήσουν πίσω αυτή την δέσμευση που έχουν προς τους άλλους και τους καλούμε ξανά όλοι – και οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Είναι αναγκαίοι και όλοι μαζί πρέπει να πορευτούμε για να κατακτήσουμε το έκτο συνεχόμενο. Τους καλούμε να έρθουν κοντά μας».

Για τον κοινό στόχο που έχει τεθεί: «Εννοείται για τα εντός που δεν υπάρχει ταυτοποίηση. Στα εκτός δεν είναι και πολλά τα εισιτήρια που παίρνουμε. Και εκεί είναι απαραίτητοι, αλλά είναι δικαίωμά τους να τηρήσουν αυτό το μέτρο στα εκτός. Είναι μία παράκληση εκ μέρους της διοίκησης και του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών. Να πορευτούμε όλοι μαζί για την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου. Βλέπουν και αυτοί ότι είμαστε κυνηγημένοι από παντού. Δεν θα το επιτρέψουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για το έκτο συνεχόμενο. Υπάρχει βελτίωση στην αγωνιστικότητα της ομάδας και ελπίζω να είμαστε δικαιωμένοι στο τέλος».

Previous post

«Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς»

Next post

«Πρέπει να πετυχαίνουμε περισσότερα γκολ στις ευκαιρίες που φτιάχνουμε»