ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Η μεγάλη συνεισφορά του Νικόλα

Η επιστροφή του Βουγιαντίν Σάβιτς που έβαλε στα πόδια του δύο συνεχόμενα 90λεπτά με την ΑΕΛ στο Σούπερ Καπ και τη Σεβίλλη στο Europa League, καθώς και το ότι ο Πραξιτέλης Βούρος είναι κοντά στην επιστροφή στη δράση, αυξάνουν τις επιλογές στο ΑΠΟΕΛ για την άμυνα και δίνουν ακόμα μεγαλύτερο βάθος για τη συνέχεια.

Είναι δύο ποδοσφαιριστές που διεκδικούν φανέλα βασικού για τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας και ανεβάζουν τον συναγωνισμό στην ομάδα. Ο Τόμας Ντολ αξιολογεί σε καθημερινή βάση του ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές απουσίες και αναλόγως θα πάρει τις αποφάσεις του για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Όπως και να έχουν όμως τα πράγματα, ο ποδοσφαιριστής που δεν βγαίνει με τίποτα από την ενδεκάδα, είναι ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ μπορεί ν αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο. O διεθνής αμυντικός που ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2023, αποτελεί ένα υπερπολύτιμο εργαλείο και ο Τόμας Ντολ ξέρει πολύ καλά ότι πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έχει μεγάλη συνεισφορά στην ομάδα μέχρι στιγμής. Από τα 11 επίσημα ματς που έδωσε μέχρι τώρα το ΑΠΟΕΛ, ο Νικόλας Ιωάννου έπαιξε στα δέκα μετρώντας ισάριθμα 90λεπτα και έχοντας στα περισσότερα πολύ καλή απόδοση.

Επίσης σε αυτό το διάστημα έχει βάλει και άλλα τέσσερα 90λεπτα στα πόδια του με την Εθνική ομάδα, όπου επίσης είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος.  Πλέον με τον Τόμας Ντολ να έχει πολύ περισσότερες επιλογές στη διάθεση του και για την αμυντική γραμμή, ο Νικόλας είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να αισθάνεται σιγουριά ότι θα είναι στην ενδεκάδα, όσο συνεχίζει να έχει πολύ καλή απόδοση στο γήπεδο. Το σημαντικό για τον Νικόλα είναι να επιστρέψει υγιής από τις υποχρεώσεις με την Εθνική για να συνεχίσει να αποτελεί βασική μονάδα και στους επόμενους αγώνες του ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη.

Previous post

Η γιορτή των Πορτοκαλί

Next post

«... οι άλλοι θα ακολουθήσουν»