ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η λύση με Εφραίμ στα άκρα και Σάλαϊ στην κορυφή

Με τον Ρέζα εκτός καταλόγου, την εκκρεμότητα για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού και τον Γκιγιέρμε Ντελατόρε παροπλισμένο λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο πρώτο ματς, οι επιλογές του Μπρούνο Μπαλταζάρ για την κορυφή της επίθεσης είναι ελάχιστες.

Η λογική λέει ότι θα ρίξει στην ενδεκάδα ως επιθετικό κορυφής τον Τόμας Ντε Βινσέντι, θέση στην οποία έπαιξε και στην προηγούμενη του θητεία στο ΑΠΟΕΛ και ανταποκρίθηκε στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Ωστόσο δεν είναι τόσο απλό το θέμα, καθώς ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων καλείται να ζυγίσει σωστά τα δεδομένα και να πάρει τις αποφάσεις του, έχοντας υπόψη ότι επιβάλλεται η ομάδα να διαχειριστεί σωστά το 2-2 του πρώτου αγώνα που κρίνεται θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας ματς.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μετατοπιστεί ο Ρόλαντ Σάλαϊ στην κορυφή της επίθεσης και θα είναι μια πιθανή επιλογή, κυρίως, αν μπορέσει και ο Γιώργος Εφραίμ να πάρει φανέλα βασικού αγωνιζόμενος στα άκρα της επίθεσης.

Το πλάνο θα αρχίσει να γίνεται πιο ξεκάθαρο μέσα από τις επόμενες προπονήσεις, όπου λογικά θα δείξει τις προθέσεις του ο Μπρούνο Μπαλταζάρ.

 

 

Κώστας Παναγιώτου  sportfm

Previous post

Τι αλλάζει στον 2ον αγώνα με τους Ισραηλινούς

Next post

Βούρος: «Κάνουμε συνεχή βήματα προόδου, βελτιωνόμαστε σε πολλούς τομείς»