Ποδοσφαιρο

Η καλύτερη «μεταγραφή»!

Ποιος Τσόκο και ποιος Αντρέ Σάντος; Οι αρμόδιοι για τον προγραμματισμό της νέας περιόδου ας κάνουν τη δουλειά τους και μακάρι έγκαιρα να είναι έτοιμη η ομάδα το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή άλλα προέχουν όμως και από αυτά θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό και οι όποιες κινήσεις ενόψει της νέας χρονιάς…

Αυτή τη στιγμή καμιά μεταγραφή δεν έχει σημασία. Τρεις μόνο μέρες πριν από το κρίσιμο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καλύτερη «μεταγραφή» για το ΑΠΟΕΛ είναι η απόκτηση (ξανά) της αυτοπεποίθησης του πάθους και της αγωνιστικότητας, στοιχεία που τόσο έλειψαν στο Τσίρειο την περασμένη Κυριακή και τόσο πολύ έχει ανάγκη η ομάδα το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ.

Καλύτερη «μεταγραφή» για το ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αποδειχθεί η νέα σύνθεση της τεχνικής ηγεσίας, προκειμένου να προσδώσει στην ομάδα αυτό που χρειάζεται, για να φέρει εις πέρας την αποστολή της το Σάββατο. Και δεν έχει αυτό να κάνει με θέμα σύγκρισης με τον Τόρστεν Φινκ ή δικαίωσης της διοίκησης για την απόφαση απομάκρυνσης του. Πάνω απ’ όλα η κατάκτηση του τίτλου και για τον απολογισμό, την απόδοση ευθυνών ή ευσήμων υπάρχει χρόνος…

Καλύτερη «μεταγραφή» για το ΑΠΟΕΛ τη δεδομένη στιγμή είναι η απόκτηση – κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Θα αποτελεί μια ιστορική επιτυχία και θα δημιουργήσει προοπτική και προϋποθέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Καμιά ανακοίνωση για καμιά συμφωνία, με τον όποιο ποδοσφαιριστή ή προπονητή δεν προέχει για το ΑΠΟΕΛ. Καλύτερη ανακοίνωση αυτές τις μέρες θα αποτελεί αρχικά η γνωστοποίηση της εξάντλησης των εισιτηρίων του σαββατιάτικου ντέρμπι και ακολούθως τα συγχαρητήρια προς παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμο για την συμβολή όλων στη νίκη, στον ίδιο αγώνα…

Μετά το ντέρμπι του Σαββάτου, πολύ περισσότερο μετά τις 24 Μαίου, θα υπάρχει χρόνος πολύς για μεταγραφολογία. Για την ώρα όλα θα πρέπει να.. δείχνουν ΓΣΠ. Όλα προσαρμοσμένα και επικεντρωμένα στον αγώνα του Σαββάτου πρέπει να είναι, στον αγώνα που κρίνει ένα τίτλο, μια ολόκληρη χρονιά, αλλά και επηρεάζει κατά πολύ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ευχάριστη εξέλιξη αποτελεί η δυνατότητα του Στάθη Αλωνεύτη να επανέλθει χθες στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και αν το ίδιο συμβεί και στις τελευταίες δύο προπονήσεις, άλλη μια σημαντική επιλογή προστίθεται για την τεχνική ηγεσία.

Πόσο μάλιστα από τη στιγμή που μάλλον αδύνατο μοιάζει να μπορέσει ο Κίλιαν Σιέρινταν να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου, με τον Ιρλανδό να συνεχίζει εδώ και μέρες (από την προηγούμενη εβδομάδα), ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Για την ώρα βέβαια, δεδομένες απουσίες αποτελούν οι Αλεξάνδρου και Αμορίν οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις και οκτώ κίτρινες κάρτες αντίστοιχα.

 

24sports.com.cy

Previous post

Η Σοφία Βεργκάρα

Next post

Θέσεις ΑΜΕΑ για τελικό