ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η ευκαιρία του

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μάικ Γένσεν θα πάρει φανελα βασικού στο προσεχές ντέρμπι με την Ανόρθωση την Κυριακή, αλλά και στο αμέσως επόμενο με τον Απόλλωνα.

Η απουσία των Ανουάρ και Ντέβι οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες και χάνουν τους δυο αγώνες (Ο Ανουάρ χανει τον αγώνα με την Ανόρθωση και ο Ντέβι με τον Απόλλωνα), δίνουν στον Γένσεν μια καλή ευκαιρία ούτως ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να καθιερωθεί.

Το δίδυμο Ντέβι-Ανουάρ πρωταγωνιστεί φέτος καθώς η παρουσία των δύο συμβάλει τα μέγιστα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά, ο Γένσεν ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά και μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει τον ηγέτη που απαιτεί ο χώρος του κέντρου.

Μετά την επιστροφή του από το τραυματισμό που αντιμετώπισε, ο Δανός αγωνίστηκε μολις σε ένα παιχνίδι, αυτό με τον Ερμή, οταν ο Ανουάρ έμεινε στο πάγκο. Σε εκείνο τον αγώνα έπαιξε διπλα στον Ντέβι και δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα. Για να είμαστε ειλικρινείς όμως κανείς δεν ξεχώρισε…

Αυτή τη φορά, έχουμε μπροστά μας δύο ντερμπι. Τώρα είναι η ευκαιρία να αποδείξει το τι πραγματικά μπορεί να προσφέρει στην Ομάδα μας. Κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους, οταν ο Θρύλος τον χρειάζεται.

Previous post

Πρώτος σκόρερ

Next post

Ποιος ο ΑΝΤΙ-Ανουάρ