ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Η επιστροφή του Ρουέδα

Αποτέλεσε πολύ σημαντική εξέλιξη για το ΑΠΟΕΛ η επιστροφή του Χεσούς Ρουέδα στην αγωνιστική δράση μετά από 9 μήνες. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός είναι μεν διαθέσιμος στις προπονήσεις, αλλά έχει χρόνο να διανύσει μέχρι να βρεθεί στην καλή του αγωνιστική κατάσταση για να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του.

Όταν ο Ρουέδα καταφέρει να φτάσει στα επίπεδα απόδοσης που είχε πριν τον τραυματισμό του θα αποτελέσει και πάλι μια σπουδαία μονάδα στην προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στο 7ο σερί πρωτάθλημα. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είδε με ικανοποίηση τον ποδοσφαιριστή να παίρνει ένα ημίχρονο στα πόδια του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας στα γήπεδα σε αγωνιστικό ρυθμό μετά από 9 δύσκολους μήνες όπου πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ξέρει πολύ καλά ότι είναι περίπτωση που θέλει ακόμα υπομονή για να βρεθεί ο Ρουέδα στην καλύτερη του κατάσταση και έχει τις λύσεις στην ομάδα για να περιμένει τον Ισπανό να ετοιμαστεί από κάθε άποψη.

Προς το παρόν το βασικό κεντρικό αμυντικό του ΑΠΟΕΛ το αποτελούν οι Καρλάο και Βούρος, ο οποίος βγήκε λίρα εκατό έστω και αν σε κάποια στιγμή βρέθηκε κοντά στο να μην πάρει θέση στο ρόστερ της ομάδας. Υπάρχει και η επιλογή του έμπειρου Γιώργου Μερκή που περιμένει τις ευκαιρίες του, ενώ στο κέντρο της άμυνας μπορούν να αγωνιστούν οι Νικόλας Ιωάννου και Σάββας Γκέντσογλου.

Κάθε μέρα που περνά λειτουργεί υπέρ του Ισπανού αμυντικού ο οποίος είναι αποφασισμένος να επιστρέψει δυναμικά στη δράση κερδίζοντας φανέλα βασικού για να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της. Δεν υπάρχει χρονικός ορίζοντας που μπορεί να προσδιοριστεί για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος και η κατάσταση του αξιολογείται σε καθημερινή βάση από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Η λογική λέει ότι θα παίρνει σταδιακά χρόνο συμμετοχής και μέσα από την πορεία των αγώνων θα κριθεί το πότε θα μπορέσει να πάρει ξανά φανέλα βασικού.

 

 

 

 

sport-fm

Previous post

16 εκατομμύρια θα βάλουν οι Γερμανοί επενδυτές!

Next post

Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μέχρι την 15η αγωνιστική