ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Οι επιστροφές αλλάζουν πολλά

Είναι γεγονός πως ο Μπέιν δεν έχει κερδίσει μέχρι στιγμής την εμπιστοσύνη των απαιτητικών φιλάθλων μας. Και αυτό είναι λογικό καθώς η εμφάνιση τόσο στο φιλικό με τον Πανιώνιο, όσο και στον σημαντικότατο αγώνα με την Ντούντελανζ ήταν επιεικώς μέτρια.

Όμως αν δούμε λίγο την μεγαλύτερη εικόνα υπάρχουν και κάποια θετικά. Ένα εξ αυτών είναι το γεγονός πως οι παίκτες μας σε κάποια σημεία και των δυο προαναφερθέντων αγώνων προσπάθησαν να συνδυαστούν έξυπνα. Το γεγονός πως δεν τα κατάφεραν γιατί ο Εμπεσίλιο ήταν σε λάθος θέση ή γιατί η πάσα του Μπερτόλιο ήταν πιο δυνατή ή ακόμη και γιατί οι αμυντικοί διάβασαν τη φάση, στέρησε αρκετά από την ομάδα μας. Όμως η προσπάθεια για να το στιλ παιχνιδιού που θέλουμε υπάρχει και ο Μπέιν δουλεύει σε αυτήν. Το θέμα όμως είναι πως θέλουμε αποτελέσματα στην Ευρώπη. Αν δεν έρθουν αυτά τότε ζήτω που καήκαμε.

Το δεύτερο σημείο και ίσως πιο σημαντικό που πρέπει να σταθούμε είναι το γεγονός πως παίκτες κλειδιά απουσιάζουν. Ο Ρουέδα και ο Καρλάο που είναι παίκτες που κουβαλούν τη μπάλα προς την επίθεση και μπορούν να οργανώσουν το παιχνίδι από την άμυνα (για το δεύτερο είμαστε σίγουροι, για τον πρώτο αυτό λένε τα στοιχεία), απουσιάζουν μέχρι στιγμής. Παράλληλα ο Λούκας Σόουζα, ένας παίκτης που μπορεί να ενώσει με μαεστρία τις δυο γραμμές και να σταματήσει τους αντιπάλους όταν πρέπει (αυτό μας έδειξε στην ΑΕΛ) είναι ακόμη ανέτοιμος, ενώ μια τελευταία απουσία είναι αυτή του Εφραίμ που όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Εφραίμ. Έτσι οι επιστροφές αναμένεται να αλλάξουν πολλά όμως όπως είπαμε η ουσία είναι η ομάδα να προχωρήσει στην Ευρώπη και χωρίς αυτός καθώς ένας αποκλεισμός ιδίως από την Ντούντελανζ θα είναι καταστροφικός.

Previous post

Γνώριμη σφυρίχτρα στη ρεβάνς

Next post

Να βρουν τους τρόπους Μπέιν & παίκτες