ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η επιπολαιότητα που πρέπει να αποφευχθεί εν όψει συνέχειας

Η ανατροπή του σκηνικού για το οποίο κάναμε λόγο σε προηγούμενο άρθρο έγινε εφικτή αφού η ομάδα μας κατάφερε να περάσει από την αφιλόξενη Αρένα με σκορ που της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η πρόκριση αυτή δίνει μια νέα δυναμική στην ομάδα μας εν όψει συνέχειας κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Οι παίκτες μας κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση αν και βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Ο προπονητής μας προχώρησε σε αλλαγές όσον αφορά τα πρόσωπα και τον σχηματισμό αφού προτίμησε το 4-2-3-1 και τους Μερκή, Φακινέτι, Μοραίς, Βιντιγκάλ, Σόουζα και Μπάλογκ να αποτελούν τα νέα πρόσωπα στην εντεκάδα σε σχέση με αυτούς που αγωνίστηκαν απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα. Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε για ακόμα μια φορά να γίνει απειλητική με τα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις να επιτρέπουν στην ΑΕΚ να γίνεται επικίνδυνη. Ο Τραμετσάνι πάντως εκτίθεται για ακόμα μια φορά με την επιμονή πάνω σε παίκτες οι οποίοι είναι κλατατρισμένοι με πιο τρανταχτό παράδειγμα τον Νατέλ ο οποίος δεν έχει την απαιτούμενη ηρεμία για να λειτουργήσει αποτελεσματικά και αγνοεί σε εγκληματικό βαθμό τον Εφραίμ ο οποίος έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο πολύτιμος παίκτης είναι για την ομάδα μας.

Η πρόκριση που ήταν το ζητούμενο για την ομάδα μας ήρθε όμως πρέπει να γίνουν πολλά στην συνέχεια για να κατακτήσουμε το ντάμπλ. Η επιπολαιότητα σε κρίσιμα σημεία των αγώνων αν συνεχίσει θα μας στοιχίσει και εδώ που φτάσαμε πρέπει άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι. Το μυαλό όλων πλέον στον Αρχάγγελο στρέφονται στον Κυριακάτικο αγώνα όπου παίζουμε ξανά τους μάντηες και ζητούμενο είναι να τους κερδίσουμε κάτι που δεν έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

Previous post

Τα στιγμιότυπα του... θρίλερ στην Αρένα

Next post

«Μαζί για τη νίκη και το πρωτάθλημα»