ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η ενόχληση της διοίκησης για τις φήμες

Άρθρο που ουσιαστικά παρουσιάζει την θέση της διοίκησης της Ομάδας μας σε όλα όσα ακούγονται και γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο,  δημοσιεύει η ιστοσελίδα  spor fm.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Αδικαιολόγητος και πολύ πρόωρος παροξυσμός, διακατέχει ορισμένους για τη νέα ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση και απλά στηριζόμενοι σε φημολογίες και μόνο, έχουν αρχίσει να κρίνουν από τώρα την ομάδα και τον προπονητή, δημιουργώντας περισσότερο εντυπώσεις παρά ουσία.

Είναι κάποια πράγματα που ενοχλούν (δικαιολογημένα) αυτούς που μέχρι και την Παρασκευή έκαναν μεταγραφή (βλέπε διοίκηση) για να ενισχύσουν όσο καλύτερα γίνεται το ρόστερ.

Η διοίκηση κατά πρώτο λόγο, μπορεί να αισθάνεται ενοχλημένη με τη φημολογία που αναπτύσσουν μεμονωμένοι φίλοι της ομάδας.

Έχει καταφέρει να βάλει στο ρόστερ, σπουδαίους ποδοσφαιριστές και να κλείσει κατά μεγάλο βαθμό το ρόστερ σε έγκαιρο χρόνο.

Για τούτο και το στοιχείο της υπερβολής απογοητεύει και προβληματίζει. Χωρίς όμως να παρασύρει σε κάποιες αποφάσεις που ίσως ορισμένοι να θέλουν. Η θέση της διοίκησης είναι η εξής:

Έχουν προσφερθεί αρκετά και σημαντικά όπλα στον προπονητή και η δουλειά του θα κριθεί, όταν πρέπει. Ακόμα δεν έχει αγωνιστεί μία κανονική 11άδα στα δύο φιλικά και ακόμα δεν έχει πάρει ανάσα η ομάδα από το πρώτο και επίπονο στάδιο της προετοιμασίας.

Επομένως, δίνεται ο χρόνος στον Πάολο Τραμετσάνι να αξιοποιήσει ιδανικά το νέο ρόστερ. Αυτή είναι η υποχρέωση του Ιταλού προπονητή, ο οποίος ξέρει επίσης πόσο σημαντικό είναι να οδηγήσει το ΑΠΟΕΛ σε πρόκριση επί της Σλόβαν.

Τόσο ο Πρόδρομος Πετρίδης, όσο και οι συνεργάτες του, έχουν καθημερινή ενημέρωση από την Αυστρία και πιστεύουν ότι γίνεται καλή προετοιμασία, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν σε σωστό χρόνο.

Το αγωνιστικό πρόσωπο στα δύο πρώτα φιλικά δικαιολογείται από την κούραση και από τα «πειράματα» του προπονητή. Ο Ιταλός, αναμένεται στα άλλα δύο φιλικά να μοντάρει την ομάδα της Ευρώπης και ίσως εκεί να φανεί ένα πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα του νέου ΑΠΟΕΛ.

Στη διάθεση του Τραμετσάνι θα τεθεί από τη Δευτέρα και ο Πάβλοβιτς που θα δώσει όπως όλοι πιστεύουν μία καλή δυναμική στην επίθεση.

Με την επιστροφή στην Κύπρο θα γίνουν και οι αφαιρέσεις από το ρόστερ με ξένους και Κύπριους παίκτες να είναι υποψήφιοι για αποχώρηση».

Previous post

«Παίκτης ψυχολογίας ο Πάβλοβιτς»

Next post

Στην Αυστρία και ο Πάβλοβιτς!