ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Η εκκρεμότητα με τον Τραμετσάνι

Παραμένει η εκκρεμότητα με τον Πάολο Τραμετσάνι στο ΑΠΟΕΛ, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Ο Ιταλός είχε εκφράσει προ τριών βδομάδων την πρόθεση να αποχωρήσει, όμως ποτέ δεν υπέβαλε παραίτηση και γι’ αυτό το όλο θέμα περιπλέχτηκε.

Το συμβόλαιο του με το ΑΠΟΕΛ έχει ισχύ μέχρι το 2020 και όσο δεν προκύπτουν εξελίξεις, τόσο κερδίζει έδαφος το σενάριο να μην αποχωρήσει από την ομάδα. Οι διοικούντες την ομάδα με τον Ντομένικο Τέτι προσπαθούν να κάνουν πολύ προσεκτικούς χειρισμούς στην όλη υπόθεση.

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν αμφισβητήθηκαν οι προπονητικές ικανότητες του Τραμετσάνι, αλλά είναι επίσης αλήθεια το ότι υπάρχουν θέματα με τα οποία υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα σε στον προπονητή και τον Τέτι με τους διοικούντες που κινούνται στην ίδια γραμμή.

Για τους γαλαζοκίτρινους καλό είναι είτε μείνει, είτε φύγει ο Τραμετσάνι, να μην μείνει οτιδήποτε που να αιωρείται και θα κάνει σε βάθος χρόνου ζημιά στην ομάδα. Αν ο Ιταλός συνεχίζει θα πρέπει να λυθούν οι οποιεσδήποτε διαφωνίες ενδεχομένως υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα και να υπάρχει πραγματική υποστήριξη στη δουλειά του.

Αλλιώς καλύτερα είναι να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Αν τελικά φτάσουν στο διαζύγιο, ο Ντομένικο Τέτι καλείται να σηκώσει το βάρος εξεύρεσης προπονητή που θα είναι έτοιμος να δουλέψει μέσα σε συνθήκες πίεσης για να κερδίσει το πρώτο στοίχημα της χρονιάς, που είναι η είσοδος σε ευρωπαϊκό όμιλο.

 

 

 

sport-fm

Previous post

Έχουμε τον καλύτερο παίκτη πανελληνίως!

Next post

Τα δεδομένα για Μοράις, Βάτερμαν