ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Οι ευθύνες και οι εμμονές

Τα προβλήματα της ομάδας μας είναι πολλά, όμως κάποιες αλήθειες πρέπει να ειπωθούν. Ο Γιώργος Δώνης έχει σοβαρή ευθύνη για την εικόνα που βλέπουμε στο γήπεδο. Δεν φταίει μόνο ο ίδιος και είναι άτυχος που πριν από αυτόν ήταν ο Μάριο Μπέιν, όμως η αλήθεια υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που δεν βοηθούν τον προπονητή μας.

Ο Ζαχίντ έχει πολλά προσόντα. Έχει ταχύτητα, βλέπει γήπεδο, ξέρει να ντριμπλάρει και είναι πέρα για πέρα οφθαλμοφανές πως δεν είναι δεξί εξτρέμ. Ο Γιώργος Δώνης όμως επιμένει να τοποθετεί τον Ζαχίντ στα φτερά. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαραμίσεις και να καταστρέψεις ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή (θυμίζουμε την περίπτωση Μπέιν – Εμπεσίλιο).

Από την άλλη ο Μηνάς Αντωνίου δεν έχει πάρει ακόμη σοβαρό χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός έχει επίσης τα προσόντα και μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ. Το μόνο που περιμένει είναι ευκαιρίες. Με τον τρόπο του ο Γιώργος Δώνης έδειξε πως δεν υπολογίζει τον νεαρό και αυτό σίγουρα είναι λάθος.

Η αλήθεια όπως αναφέραμε και πριν ο Δώνης δεν έχει μεγάλη ευθύνη ούτε για τους τραυματισμούς, ούτε για την εικόνα της ομάδας. Όταν χάνεις τη μισή σου ομάδα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Όμως η αλήθεια ακόμη και έτσι αυτό που χρεώνουμε στον προπονητή μας είναι η μη προσπάθεια στο να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Previous post

Να γίνουν άμεσα διορθώσεις

Next post

Προπώληση χωρίς ταυτοποίηση - Στην Ανατολική οι οργανωμένοι