ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Οι ευθύνες και οι εμμονές

Τα προβλήματα της ομάδας μας είναι πολλά, όμως κάποιες αλήθειες πρέπει να ειπωθούν. Ο Γιώργος Δώνης έχει σοβαρή ευθύνη για την εικόνα που βλέπουμε στο γήπεδο. Δεν φταίει μόνο ο ίδιος και είναι άτυχος που πριν από αυτόν ήταν ο Μάριο Μπέιν, όμως η αλήθεια υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που δεν βοηθούν τον προπονητή μας.

Ο Ζαχίντ έχει πολλά προσόντα. Έχει ταχύτητα, βλέπει γήπεδο, ξέρει να ντριμπλάρει και είναι πέρα για πέρα οφθαλμοφανές πως δεν είναι δεξί εξτρέμ. Ο Γιώργος Δώνης όμως επιμένει να τοποθετεί τον Ζαχίντ στα φτερά. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαραμίσεις και να καταστρέψεις ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή (θυμίζουμε την περίπτωση Μπέιν – Εμπεσίλιο).

Από την άλλη ο Μηνάς Αντωνίου δεν έχει πάρει ακόμη σοβαρό χρόνο συμμετοχής. Ο νεαρός έχει επίσης τα προσόντα και μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ. Το μόνο που περιμένει είναι ευκαιρίες. Με τον τρόπο του ο Γιώργος Δώνης έδειξε πως δεν υπολογίζει τον νεαρό και αυτό σίγουρα είναι λάθος.

Η αλήθεια όπως αναφέραμε και πριν ο Δώνης δεν έχει μεγάλη ευθύνη ούτε για τους τραυματισμούς, ούτε για την εικόνα της ομάδας. Όταν χάνεις τη μισή σου ομάδα δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Όμως η αλήθεια ακόμη και έτσι αυτό που χρεώνουμε στον προπονητή μας είναι η μη προσπάθεια στο να αλλάξουν κάποια πράγματα.

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

Να γίνουν άμεσα διορθώσεις

Next post

Προπώληση χωρίς ταυτοποίηση - Στην Ανατολική οι οργανωμένοι