Το ξερετε οτι

Η δυναμική Χέγκε

Άριστη γνώστης του ποδοσφαίρου είναι η σύζυγος του νέου προπονητή μας, Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν, η Χέγκε Λέιρφαλ. Βάσει δημοσιευμάτων στη Νορβηγία, η Χέγκε υπήρξε μάλιστα πρόεδρος της Μπούντα/Κλιμτ για ένα διάστημα τη σεζόν 2016-17 κι αφότου η ομάδα ανέβηκε στην Α’ Κατηγορία, τον Μάρτιο του ’18 δεν διεκδίκησε εκ νέου την προεδρία. Αυτό καθότι οι οικογενειακές υποχρεώσεις της και η δουλειά της δεν μπορούσαν να συνδυαστούν με το ποδόσφαιρο.

Για μία διετία επίσης στο πρόσφατο παρελθόν (2010-12), η Χέγκε υπήρξε αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νορβηγίας. Σύμφωνα με αναφορές του κ. Κόρε, η σύζυγός του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο όσον αφορά στην καριέρα του, αφού είναι συνεχώς στο πλευρό του και με την κριτική και τις απόψεις της, τον βοηθάει σημαντικά και την λαμβάνει υπόψη όχι μόνο στα… περί καριέρας, αλλά κυρίως και σε θέματα επικοινωνίας.

Ως διευθύντρια εταιρείας γνωρίζει πολύ καλά πώς να «κουμαντάρει» -και- τον σύζυγό της σχετικά με τι πρέπει να λέει δημόσια, τι όχι και πως να τοποθετείται.

Previous post

Με πίστη και αισιοδοξία

Next post

Δεν επέστρεψε ακόμα ο Βιντιγκάλ