ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Η απόλυτη οικονομική «ξεγύμνωση»  

Το ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση το γνωρίζουν οι πάντες, το θέμα είναι πόσο μεγάλη είναι η οικονομική τρύπα.

Όταν ξεκινάς να πωλάς περιουσιακά σου στοιχεία τότε δυο είναι οι αιτίες. Ή έχεις μια πολύ καλή και συμφέρουσα οικονομική προσφορά ή χρειάζεσαι άμεσα ρευστό. Στη δικιά μας περίπτωση όπως όλα δείχνουν η ανάγκη για ρευστό είναι πολύ μεγάλη καθώς δεν εξηγείται αλλιώς η παραχώρηση τόσων ποδοσφαιριστών.

Η αρχή έγινε με τους Νικόλα και Τάμαρι όπου μπορεί με τον Νικόλα τα δεδομένα να ήταν κάπως περίεργα, αλλά το ποσό που μπήκε στα ταμεία με την πώληση του Τάμαρι άφησε εκτεθειμένους όσους μας έλεγαν για τα εκατομμύρια που θα έφερνε ο Ιορδανός στην ομάδα.

Κερασάκι στην τούρτα η σημερινή ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας με τον Αντζίλι ενώ στα σκαριά είναι και η αποχώριση του Ζερλάντες. Μπορεί οι δυο ποδοσφαιριστές να μην έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα αλλά κυρίως η περίπτωση του Αντζίλι θα αφήσει μεγάλο κενό.

Επαναλαμβάνουμε ότι ο Ισραηλινός δεν έχει προσφέρει, αλλά ας μην ξεχνάμε και την γενική εικόνα της ομάδας αλλά και το γεγονός ότι στα περισσότερα παιχνίδια ήταν στον πάγκο.

Ο Μπεν Σαχάρ όλο φεύγει και όλο μένει, ο Ζαχίντ διατυμπανίζει συνεχώς πως θέλει να φύγει, ο Γιένσεν την έκανε για την πατρίδα του ενώ έπεται συνέχεια…

@orangeWOLF

Previous post

Δεν ξεχνά ο Φοίβος

Next post

Φούλ επίθεση (Εντεκάδα)